Fullversjon 

En million har sett trusedansen

Omag-babe Thea Follestad lærer sine hotte venninner å danse til The Fox.

Dansekvalitetene er det så som så med, men likevel har denne babe-dansen til monsterhiten The Fox blitt en klikkvinner på Youtube. Se videoen nederst i artikkelen.

Faste lesere av Omag kjenner nok igjen de tre modellene, Thea Nicoline Follestad (21) fra Gjøvik, Annette Soknes fra Trondheim (21) og Klaudia Burman fra Namsos.

Videoen ble spilt inn da de tre var på reise med nettprosjektet Babeadventure.com i fjor høst, og det er vår berømte bolig-babe Thea som fortvilet forsøker å få sine kjære babe-kollegaer Annette og Klaudia til å danse i takt.

- Vi var i Barcelona for å ta bilder, og hørte bare på litt forskjellig musikk da Fox-sangen kom opp. Noen av trinnene i videoen er jo ganske morsomme, så vi fikk helt på impuls lyst til å lære oss dansen, forteller Thea Follestad til Omag.no.

Mange husker kanskje oppstyret som ble da Gjøvik-baben poserte splitter naken i en boligannonse for et par år siden. 

Se mer: Naken-Thea skapte boligsjokk

Se mer: Naken-Thea skapte boligsjokk

Se mer: Naken-Thea skapte boligsjokk

Og nå er altså Theas kropp blitt populær igjen. Det spesielle dansekurset ble for noen uker siden fanget opp av babe-radaren til Playboy i Romania, som la videoen ut på nettsidene sine. Siden har den rullet videre til britiske Zoo Magazine, og til en polsk nettside.

- Vi forsøkte å lære oss alle trinnene - men som du kan se så ble ikke det akkurat kjempebra. Men neste gang vi møtes skal vi prøve å lage vår egen vri som er litt mindre avansert, fortsetter modellen, som har vært aktiv danser i syv år.

- Er Annette og Klaudia de verste elevene du har hatt?

- Hehehe, neida, jeg har sett verre. Mye verre også, egentlig.

Mer enn 1,2 millioner har hittil blitt inspirert av den spesielle The Fox-varianten og jentenes fnising, og mer kan det kanskje bli.

- Vi aner ikke hva som foregår i hodet på disse tre, fantastiske, unge kvinnene, men vi vet at de vil gjøre mange menn lykkelige. Jentene er utstyrt med alle de fysiske kvaliteter som skal til for å lykkes på internett, skriver Playboy i Romania.

På Facebook-sidene til Zoo Magazine har videoen blitt delt mer enn 500 ganger.Thea Follstad har sin egen mening om hvorfor den hjelpeløse dansen er blitt så populær.

- Fordi vi har sjarm! Og sikkert fordi folk syns det er gøy å se andre som driter seg ut. Når halvnakne damer driter seg ut må det jo være morsommere enn noe annet, kommenterer 21-åringen.

Du kan se mange flere videoer med de tre jentene på nettsiden babeadventure.com.

Liker du denne saken?