Fullversjon 
FLOTT DAME: Tidligere var Lena Norges søteste postbud. Nå er hun fitnessmodell i USA.(Foto: www.lenajohannesen.com)

Tøffe Lena

Lena Johannesen (31) er supersexy og supersterk. En gang i tiden var Oslo-jenta Norges søteste postbud, men nå er hun proff fitnessmodell i USA.

Jeg faller som regel for de snille, go'e gutta, ikke den røffe machotypen, avslører fitness-prinsessen Lena Johannesen fra Oslo,

Etter mange år som Norges søteste postbud, bor hun nå i Los Angeles, USA, og lever av det hun liker best av alt: Å trene, å konkurrere og å posere.

Fem år gammel lærte Lena Johannesen å svømme av faren sin. Hun elsket det fra første stund, og svømte som en fisk i vannet. Allerede som ni-åring gjorde hun det skarpt i svømmekonkurranser.

I dag er søte Lena en av verdens beste fitness-utøvere. Helt siden hennes første mesterskap i 1995, har hun fått topplasseringer i konkurranser verden over.

Lenge jobbet hun som postbud i Oslo, men for en tid tilbake la hun brevene i postkassen for godt. Hun ville søkte lykken som modell og fitnessutøver i USA - og den drømmen fikk hun oppfylt.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?
Jeg er mest fornøyd med min "down-to-earth-personality". Selv om jeg har hatt suksess, så letter jeg ikke fra bakken.

Blir du rik som fitnessmodell?
Du blir ikke akkurat rik av å være fitnessutover- eller modell, men kan tjene gode penger på blant annet konkurranser, gjesteopptredener, modelloppdrag, sponsorer, personlig trening og salg av bilder. Jeg føler meg også "rik" fordi jeg kan leve av det som en gang var min hobby hjemme i Norge!

Kommer du noen gang tilbake til Norge?
Jada, ganske snart, men kun for å feriere og å treffe familie og venner. Om jeg noen gang flytter hjem for godt? Det får tiden vise.

Hva er det mest spennende du har gjort det siste året?
Jeg har reist til mange nye steder, og Hawaii sist gang var ikke verst. Jeg var også dommer i en bikinikonkurranse på Daytona Beach i Florida - Venus Swimwear model search. Det var artig å være på den andre siden av scenen for en gang skyld.

Savner du norske menn?
Vel, menn kommer i mange forskjellige forpakninger, og det har vært en spennende opplevelse å lære en annen del av verden å kjenne. Men, jeg tror norske menn stort sett er lettere å ha med å gjøre enn mange andre, og er ikke sa "fulle av seg selv". Fortsett sånn, dere!

Her er noen av Lenas suksesser i konkurranser:
2000 Fitness Olympia - 9. plass
2000 JAN TANA CLASSIC - 3. plass
1999 Ms. Fitness Olympia - 7. plass
1999 Danish Pro Fitness Classic - 3. plass
1999 Finnish Pro Fitness Classic - 2. plass
1999 Fitness International - 3. plass
1998 Ms. Fitness Olympia - 5. plass
1998 Jan Tana Fitness Classic - 2. plass
1998 Mid West Pro - 1. plass
1997 European Pro - 1. plass
1997 Ms. Fitness Olympia - 3. plass
1995 Ms. Fitness Norway - 5. plass

Liker du denne saken?