Fullversjon 

Vi Menn-piken trues og hetses

- Har fått kommentarer som "skulle ønske du var død", forteller Magrete Isabell Løvbrekke, som nå er kåret til årets Vi Menn-pike.

Magrete Isabell Løvbrekke fra Haugesund har de siste månedene kjempet om å bli den mest populære både i Vi Menn og FHM. Nå er den første seieren i havn. Fredag denne uken ble det avslørt at den 23 år gamle blondinen er var mest populær i Norges eldste manneblad i fjor.

- Det var utrolig gøy å bli Vi Menn-piken - særlig fordi jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å vinne. Jeg hadde mange sterke konkurrenter, sier Magrete, som akkurat kom tilbake fra en photoshoot på Gran Canaria med Omag.no og babe-kollega Annette Soknes.

Se den hete bildeserien av Magrete og Annette her

Våre Ukens Babes Annette Soknes (18) og Camilla Karlsen Bøvollen (20) var blant de andre fem finalistene, men måtte altså gi tapt for skjønnheten fra vestlandet.

- Jeg jobbet aktivt med å få stemmer, og delte blant annet ut bilder av meg selv ved et utested i Stavanger, forteller glamourmodellen.

Les også: Her er årets Vi Menn-finalister

Magrete har likevel fått føle at det ikke bare er morsomt å være populær her i landet. Jevnlig får hun kommentarer med hets og trusler på bloggen sin magtastic.blogg.no.

- Den verste kommentaren jeg har fått var et anonymt innlegg tidligere i år der en person skrev "skulle ønske du var død". Hva er det som får folk til å skrive sånt? Jeg syns synd på dem, det må være mennesker med veldig dårlig selvtillit, sier den vakre blondinen.

- Like etterat jeg avslørte Vi Menn-seieren på bloggen min, fikk jeg også en kommentar som lød: "Eneste grunnen til at du vant er fordi du har hatt sex med hele redaksjonen i Vi Menn. Ville ikke akkurat ha vært så stolt av det". Da skulle jeg jammen ha hatt noen travle uker om jeg skulle ha rukket å feie over alle de 50 som jobber der, kommenterer en lattermild Løvbrekke.

- Tar du deg nær av kommentarene?

- Jeg prøver ikke å ta det inn over meg, og jeg tror ikke det ligger noe alvor bak truslene. Men likevel er det ikke fritt for at jeg blir lei meg.

Som mange andre norske glamourmodeller startet Magrete sin karriere som Ukens Babe i OnlineMagasinet. De første lettkleddbildene tok hun i august i fjor.

- Jeg var nervøs på forhånd, og veldig spent på hvordan resultatet ville bli. Heldigvis ble jeg fornøyd med bildene.

Se Magretes første Ukens Babe-bilder her

For to uker siden var hun og gatebilbabe Annette Soknes med oss på fotoshoot på Gran Canaria i en uke.

- Det var utrolig gøy - den morsomste fotojobben jeg har vært med på!

De siste ukene har Magrete også i hemmelighet kjempet om en plass blant deltagerne i årets Robinsonekspedisjon. Her gikk det ikke like bra.

- Jeg var med helt til siste runde, og følte virkelig at jeg kom til å få bli med. Derfor ble jeg veldig lei meg i går da TV3 ringte og beklaget at jeg ikke var blant de utvalgte. Jeg er nesten alltid blid, men akkurat den dagen var jeg ganske trist, innrømmer Magrete.

Liker du denne saken?