Fullversjon 

Fargerik lyd

Ikke alt trenger å være stål og minimalisme.

Selv gamlinger som OnlineMagasinets redaktør har fått seg Spotify på mobilen, og med det melder selvsagt behovet seg for et ordentlig headset.

Personlig mener vi at jo større jo bedre. Øreproppene som følger med ymse spillere har vi iallfall alltid kastet i søpla, og det finnes også utrolig mye annet som er vondt å ha på hodet.

Sandberg er en dansk nettbutikk som vi etterhvert har oppdaget at selger mye som er kjekt å ha.

Fra dem har vi fått til test et StreatGear FreshColor headset. Størrelsesmessig er det midt på treet, og det er morsomt av og til å få et produkt som ikke bare er i svart og stål.

Vi har brukt heasetet i et par uker, og kan fastslå at det er særlig egnet hvis du skal ha det på deg lenge når du sitter stille. For eksempel er det vår favoritt i bilen og på kontoret.

Heasetet har også volumkontroll montert på kabelen som er kjekt å bruke når du har musikkspilleren godt stappet ned i en lomme.

Ved volumkontrollen sitter også en liten mikrofon som gjør at du kan bruke hodesettet til f.eks. Skype.

Det finnes sikkert headset på markedet med bedre lyd, men de koster da gjerne også skjorta i forhold. Drøyt 200 kroner for StreatGear-settet virker nemlig som en svært bra pris. Så langt har vi heller ikke opplevd at det er et produkt som går lett istykker.

Eneste minus er at med mitt lille hode (ja jeg kan bruke barneluer) så er det litt lite justering på bøylen for å få det til å sitte perfekt på hodet. Men dette vil nok gjelde svært få brukere.

FreshColor finnes i tre fargerspekter: Rosa, kamofarger og et svart/brunt mønster og koster 219 kroner i nettbutikken til Sandberg - www.sandberg.it.

Liker du denne saken?