Fullversjon 

Ja, denne redder sommer'n!

Ut på tur - aldri tom for strøm.

I fjor sommer tok vi i bruk en dings som virker like genial som den er billig, nemlig Power Can 90 w inverter, som gir deg 220 volt i bilen.

Nå har vi prøvd den et halvt års tid, og la oss ta konklusjonen først: Dette er den ultimate dingsen å ha i bilen, ikke minst fordi det gjør det enkelt til enhver tid å lade mobilen, selvom du ikke skulle ha en billader tilgjengelig.

Du kobler den til sigarettenneren, og den gir også strøm nok til for eksempel DVD-spiller og opplading av digitalkamera. Den har også et usb-uttak som du kan bruke til lading av mobil og lignende med den typen tilkobling.

Og ikke minst: Power Can koster bare 300 kroner. Du får proffe invertere som gir mer strøm, men disse koster tusener på tusener. For de aller fleste vil denne gjøre nytten!

Når det er sagt, må vi også bemerke et par problemer vi opplevde over litt tid. Inverteren skal kunne tåle at du trekker opptil 90 w ut av den, men vår erfaring er at den blir veldig varm hvis du kobler til apparater som bruker opp mot dette. Det kan blant annet gjelde lading av større, bæbare pc-er.

Power Can skal koble seg ut hvis du forsøker å trekke for mye strøm ut av den, men vi vil tror likevel det er lurt å passe på at den ikke blir for varm. Den første vi fikk til testing ble veldig lett overopphetet og sluttet å fungere etter kort tid.

Vi fikk raskt tilsendt en ny fra Sandberg - ikke noe å klage på servicen der i gården. Men den har likevel en tendens til å kjennes litt varm ut hvis vi har ting stående til lading over litt tid, så følg med på det.

Og så obs obs: Ikke la Power Can stå på når du forlater bilen! Den trekker litt strøm, selvom du ikke har noe tilkoblet. Viking måtte her om dagen komme til unnsetning for vår del. Du kan slå den av med en bryter, men det aller beste er nok å koble den helt fra sigarettenneren.

Du kan også lese mer om produktet og bestille på nettsiden www.sandberg.it.


Liker du denne saken?