Fullversjon 

Kan denne dingsen redde sommeren?

Billig og superenkel løsning for å få 230 volt og stikkontakt i bilen.

En dings på størrelse med en colaboks som du putter i sigarettenneren kan være redningen for deg som er avhengig av at alle dingsene dine er fullt oppladet til enhver tid.

(Og nei, vi snakker dessverre ikke om den heite dama i bakgrunnen på bildet - selv om hun sikkert også kan lade opp det meste.)

Det er det danske selskapet Sandberg som har lansert PowerCan, en liten duppeditt som konverterer 12 volt til 230 volt og gir deg en helt vanlig stikkontakt i forsetet.

Konvertere av denne typen er for så vidt ikke noe nytt, men dette har først og fremst vært rådyre saker rettet mot proffmarkedet.

PowerCan gir deg opptil 90 watt, som er nok til for eksempel lading av mobilen, de fleste bærbare pc-er, digitalkameraer, og musikkspillere. Det vil også gi nok strøm til en vanlig lyspære eller en luftmadrasspumpe.

- PowerCan er utstyrt med en automatsikring som sier ifra hvis du belaster for mye. På den måten er bilens elektriske system beskyttet, poengterer Sandberg AS i en pressemelding.

Vi har begynt å teste konverteren, og så langt har den blant annet reddet oss fra flere uheldige situasjoner med tomme kamerabatterier.

Og ikke minst er vi fornøyd med prisen – 389 kroner er svært rimelig i forhold til lignende konvertere som finnes på markedet.

Du kan også lese mer om produktet på nettsiden www.sandberg.it.

Liker du denne saken?