Fullversjon 

Kubelyd til PC-en

Vi har testet noen kjekke minihøyttalere.

Sandberg er en dansk nettbutikk som selger ting som er kjekt å ha - og som stadig sender oss produkter for testing.

Blant vinterens kjekke saker er disse kubiske mini-høyttalerene, beregnet på bærbare pc-er.

De ser greie ut og får en fancy, blå sokkel når du kobler dem til via en usb-port.

Vårt første inntrykk da vi koblet dem til var at disse høyttalerene ikke helt levde opp til forventningene - fordi de skurret da vi skrudde opp volumet.

Etterhvert ble vi mer fornøyd. For det første oppdaget vi at skurringen og susingen ble betraktelig redusert når vi ballanserte lyden riktig mellom volumkontrollen på pc-en og volumkontrollen bak på den ene høyttaleren.

For det andre sjekket vi prisen, og fant ut at disse bare koster ca 150 kroner.

For det tredje merket vi - etter å ha brukt dem noen dager - at det ikke er relevant å skru mini-høyttalerene på full guffe.

Dette er et billig, lett og lite høyttalersett som er beregnet på å gi en betydelig bedre lyd til bærbar pc enn de innebygde - og til dette formålet fungerer de perfekt.

De krever ingen ekstern strøm, ingen ekstra strømforsyning og får lett plass i de fleste pc-vesker. Usb-kabelen som følger med er på 1,2 meter, og det syns vi er langt nok.

Særlig hvis du liker å spille musikk mens du jobber mener vi dette er et godt kjøp.

Sandbergs nettbutikk har norsk språkvalg og priser oppgitt i norske kroner. Når du bestiller varen blir du rutet videre til en norsk samarbeidspartner.

Vær oppmerksom på at prisene for bestillinger av Sandberg-produkter i Norge varierer mellom de ulike nettbutikkene, og at prisen som oppgis fra Sandberg er veilendende. De kubiske høyttalerene er billigst via den norske samarbeidspartneren Multicom Norge AS (kr. 152.-).

Her kan du lese mer om USB Cube Speaker Set.

Liker du denne saken?