Fullversjon 
FLY HIGH: For 500 kroner kan du more deg på kontoret med dette helikopteret. Vår vakre modell Annette følger dessverre ikke med.

Se - et hel-I-copter!

Nytt leketøy for Apple-fans (det er vel noen av dem blant våre lesere også).

Hvis du ikke har råd til den nye Iphone 5, kan du kanskje trøste deg med dette fjernstyrte lekehelikopteret, iconheli.

Det er den danske dingsebutikken Sandberg som nå lanserer et minihelikopter som kan fjernstyres med bluetooth på Iphone, Ipad eller Ipod Touch.

- Jeg ble selv veldig fascinert førtse gang jeg prøvde helikopteret. Særlig da jeg fant ut at jeg kunne styre det med Ipaden og slipper en liten fjernkontroll som jeg kan rote bort, sier administrerende direktør hos Sandberg A/S, Martin Hollerup i en pressemelding.

Helikopteret skal være ganske klart til bruk når du pakker det opp. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned et gratis program fra App Store og lade det innebygde batteriet. Med fulladet batteri kan du fly 6-8 minutter før du må lade en halvtimes tid. Fjernstyringen skal rekke omtrent ti meter.

- Å få helikopteret opp i luften er lett, men det krever trening å utføre mer avansert flyvning, innrømmer dingsedirektøren.

I-copteret fungerer foreløpig bare med Apple sine ting, men ifølge Sandberg vil det komme en Android-versjon for alle oss andre i løpet av vinteren. 

Norske forbrukere kan kjøpe Sandberg sine produkter via Multicom Norge AS, og prisen er rundt 500 kroner.

Liker du denne saken?