Fullversjon 

Bond blir en herre med bart

Det første bildet av Daniel Craig fra den kommende 007-filmen Skyfall ble sluppet onsdag.

James Bond, for tiden alias Daniel Craig, forlater den ulastelige stilen og lar barberhøvelen ligge igjen hjemme i den kommende Skyfall, film nummer 23 om superagent 007.

Det første offisielle bildet fra filmen som ble sluppet i denne uken viser nemlig vår alles kjære helt med både bart og tredagers sammen med sin velkjente Walther PPK pistol. 
       
Hele fire år er gått siden forrige Bond-film - Quantum of Solace - så dagens lys. Kritikere og publikum var ikke særlig begeistret for denne, men mange tror den anerkjente regissøren Sam Mendes kan få Bond tilbake på kinotoppen med Skyfall.

Filmen har hatt en trang fødsel fordi filmselskapet Metro Goldwyn-Mayer var nær ved å gå konkurs i 2010. Men pengene kom tilslutt, og Skyfall ble offisiellt annonsert på en pressekonferanse i november. Innspillingen er nå i full gang, og foregår blant annet i India, Tyrkia og Sør-Afrika.

Når det gjelder selve handlingen har produsentene holder hittil kortene tett til brystet. En backstage-video fra opptakene ble riktignok sluppet før jul, men her er det lite å se til helter og heltinner.

Men ifølge filmnettsiden IMDb Pro vil James Bonds lojalitet til M bli satt på prøve når fortiden innhenter henne. Fiender går til angrep på Bonds arbeisgiver MI6, og som vanlig må superhelten rydde opp på egen hånd. Historien i Skyfall skal være helt uavhengig av de to foregående 007-filmene med Daniel Craig, Casino Royale (2006) og Quantum of Solace (2008)

Vi skal selvsagt etterhvert komme med noen updates om årets Bond-piker også, som er den sexy duoen Berenice Marlohe (til høyre) og Naomie Harris.

Skyfall har verdenspremiere 26. oktober. Vi antar at bodfans vet at det i skrivende stund er om 267 dager. Du kan følge nedtellingen på www.007.com.

Her er videosnutten hvor du får en sniktitt bak scenen til Skyfall-innspillingen:

Liker du denne saken?