Fullversjon 

Downey i to nye Iron Man-filmer

Har sagt ja til superhelt all-star-filmen "The Avengers".

Tegneserier på film er big business i Hollywood om dagen, og har fått både tegneserieselskapene og de store filmstudioene til å tenke smartere.

Selskapet Marvel, som blant annet eier rettighetene til Spiderman, Hulk og Ironman, annonserte tidligere i år at de planlegger å bygge opp et univers rundt filmene sine på lik linje med tegneseriene.

I praksis vil det si at karakterer fra noen storfilmer også plutselig kan dukke opp i filmer hvor andre superhelter har hovedrollen.

En av de kjente "all-star" konseptene i Marvel sitt univers er "The Avegers". Filmen skal komme i 2011, og blant heltene som deltar er Hulk, Captain America, Thor og Iron Man.

I den forbindelse ble det nylig annonsert at Robert Downey Jr. har takket ja til å spille både i Avengers - og i Iron Man 2, som har lanseringsdato i 2010.

Dette gleder garantert både fansen og filmselskapet. Filmen og Downey høstet positiv kritikk for tolkningen av rollen, og filmen har så langt tjent gode penger. Sistnevnte er som regel viktigst.

Downey har utover det hatt et bra filmår med rykter om Oscar-nominasjon for rollen som en skuespiller som spiller afro-amerikaner i komedien
"Tropic Thunder".

Samtidig er han om dagen i full gang med å spille inn Shelock Holmes filmen til Guy Ritchie, mannen som nylig ble madonna sin eks.

Se Downey digge seg selv på MTV movie awards tidligere i år:

See more funny videos at Funny or Die

Liker du denne saken?