Fullversjon 

Her er Mission Impossible 4-bilen

BMWs superhybrid i8 får sin debut hos Tom Cruise.

Innspillingen av den fjerde og trolig siste av Mission Impossible-filmene er igang, og denne uken ble bilder av den nye doningen til Tom Cruise lekket fra opptakene i Mumbai, India. Bilen skal være en spesialdesignet utgave av BMWs hybridsportsbil i8, som skal lanseres for salg i 2013.

Noen trailer fra filmen er enda ikke klar, men ifølge The Times of India er blant annet innendørsscener fra India ferdig innspilt. Det er også flere heftige scener fra Burj Khalifa i Dubai - verdens høyeste bygning. Her ballanserer Cruise - eller hans stuntmann - på toppen av den 828 meter høye konstruksjonen.

Paul Patton får den kvinnelige hovedrollen i Mission Impossible 4 - Ghost Protocol, og filmen skal være premiereklar i desember i år. Hun er blant annet et kjent ansikt for trofaste seere av TV-serien Law & Order: Special Victims Unit.

En kilde opplyser til Times of India at Tom Cruise selv ikke var med på opptakene i Mumbais gater, som blant annet omfatter en vill biljakt gjennom basarområdet. Actionhelten var kun representert med sin dobbeltgjenger, men Paula Patton skal selv ha sittet bak rattet.

Ifølge filmnettsiden IMdb skal handlingen i Ghost Protocol spilles inn i både  Praha og Vancouver i tillegg til Dubai og de indiske byene Bengaluru og Mumbai.

Se video fra action på toppen av verdens høyeste bygning i Dubai. Nedenfor ser du også video fra testkjøring med BMW i8.


Liker du denne saken?