Fullversjon 

Mer Batman-feber

Fjorårets kassasuksess 'The Dark Knight' får en oppfølger i 2011.

'The Dark Knight' ble fjorårets kassasuksess på kinoer verden over, og filmkritikerne mener faktisk det er en skandale at nylig 'bare' ble nominert til åtte Oscarpriser.

Nå har har filmmakerne for først gang bekreftet at det kommer en oppfølger, ved å antyde et lanseringstidspunkt.

Fortsatt er ting ganske vage, men en av 'Dark Knight' sine produsenter - Michael Uslan - uttalte nylig at filmen burde være å se på lerretet iløpet av 2011.

Den største nyheten er nok ikke tidspunktet, men at dette er den mest offisielle bekreftelsen til nå på at det faktisk blir en oppfølger.

Filmen ble nylig også lansert på IMAX-kinoene i USA og Canada med en egen versjon for megaformatet.

Alle actionscenene i 'The Dark Knight' er filmet i dette spektakulære formatet, og skal visstnok være en orgasmisk opplevelse for lyd- og bildenerdene.

Det store spørsmålet blir uansett: kommer Jokeren til å være med i en oppfølger? Og hvem får isåfall den utakknemlige oppgaven å følge opp avdøde Heater Ledger sin rolletolkning?

Ledger døde som kjent av en overdose på sitt hotellrom i januar i fjor. Nylig vant han en Golden Globe, samtidig som han er nominert til Oscar for sin imponerende tolkning av den psykisk ødelagte superskurken.

En annen spekulasjon er om Catwoman dukker opp, og hvordan regissør Christopher Nolan kommer til å tolke denne rollen.

Med tanke på hvor presis og troverdig han har vært til nå, vil det bli spennende å se hva han kommer til å gjøre neste gang med den mest sexy kvinnelige superskurken gjennom tidene.

Liker du denne saken?