Fullversjon 

Slakter Jenny & Co

Guttas favorittdame i babydoll er ikke nok.

Folkene bak den norske krimkomedien Tomme Tønner har fått med seg flesteparten av norges kjendisbabes på lerretet.

Men det holder ikke, mener filmandmelderne etter fredagens premiere. Natt og Dag er blant dem som totalslakter filmen, der vi blant annet får se Jenny Skavland prøve sexy undertøy i prøverommet til Kondomeriet (over).

Se bilder og klipp fra Tomme Tønner her

Andre kjendisbabes på rollelisten er primadonnaen Lene Alexandra Øien, Playboymodellen Tove Lill Løite og pornostjernen Caroline Andersen.

- Jeg har tidligere vært på kino og kjent meg støtt. Jeg har opplevd å ha følt meg trakassert av filmen jeg ser. Det å bli direkte skjendet på det groveste, har jeg imidlertid aldri vært ute for tidligere», skriver Natt og Dags filmanmelder Gaute Brochmann ifølge tv2underholdning.no.

Både manus, skuespill og humoren i filmen får slakt.

- Tomme Tønner er filmen som får deg til å ønske at kinosetet du sitter i var en krakk du kunne stilt deg på. Og sparket vekk», skriver filmanmelderen på Natt og Dags hjemmesider.

Aller verst går ut over regissør Leon Bashir, som også spiller hovedrollen i filmen:

- Bashir har like mye sjarm som den svette armhulen til Bjørn Sundquist. Flatt, karikert, endimensjonal og kjemisk renset for komisk talent. Bodnia, Joner & co sliter under sviktende regi, og ser ikke ut til å skjønne hvorfor i all verden de er der eller hva de skal gjøre, heter det i omtalen.

Primadonnaen Lene Alexandra spiller politikvinne i Tomme Tønner.

Hun gikk glipp av premieren, men løp sutrende til garderoben etterat hun ikke kom videre i Melodi Grand Prix i går.

Etter denne filmslakten antar vi at hun blir sittende der og sture ektra lenge.

Liker du denne saken?