Fullversjon 
PÅ FELGEN: Lettkledde babes er fy-fy hvis du skal selge bilfelger, mener Forbrukerombudet. (Foto: big-wheels.no)

Bilfelg-butikk i puppetrøbbel

Ukens Babe-modellen Elise Nørgaard stilte i bikini for felgbutikken Big Wheels. Nå raser Forbrukerombudet og truer med bøter hvis annonsene ikke stoppes.
Se de forbudte bildene!

Forbrukerombudet raser mot dekk- og felgbutikken Big Wheels i Kristiansund. Firmaet har i et år brukt bikinikledde damer i annonser for gromme felger og brede dekk. Det liker ombudet dårlig.

- Nedverdigende og nært opptil grovt kvinnediskriminerende, fastslår Forbrukerombudet i et brev til Big Wheels.

Ombudet mener dekk, felger og damer ikke har noe med hverandre å gjøre. Kristiansund-selskapet får tre uker på seg til å stoppe bruken av lettkledde damer. Hvis ikke vanker det bot på opp til 750 000 kroner. Annonsene trykkes i alle de store, norske bilbladene som Autofil, Gatebil Magazine og Motorbørsen.

Innehaver Jens Morten Viktil selger blanke bling-bling felger og tøffe dekk til bilentusiaster over hele landet. Han tar truslene om anmeldelse med stor ro.

- Jeg kommer ikke til å stoppe noen annonser. Sexy damer og rå biler hører sammen. Slik har det alltid vært. Det kan alle som har vært på et biltreff underskrive på. Annonsene med bikinidamer og rå felger har vært en stor suksess, uttaler han til OnlineMagasinet.

Bladet Autofil valgte likevel å stoppe trykkingen av siste nummer med felg-annonsen etter Forbrukerombudets brev torsdag.

Ukens Babe-modellen Elise Nørgaard (19) fra Hønefoss er blant de sexy jentene som har vært modell for Big Wheels.

- Det var et veldig morsomt oppdrag, og jeg tror annonsene passer veldig godt for målgruppen. Det er jo unge gutter som kjøper disse dekkene og felgene, sier 19-åringen til OnlineMagasinet.

Elise var Årets Frekkeste Russebabe i OnlineMagasinet tidligere i år, Klikk her for å se flere bilder av henne.

Liker du denne saken?