Fullversjon 

Ania vil ha sex med 100 000

21 år gamle Ania Lisewska står for verdens frekkeste rekordforsøk.

Om polske polske Ania Lisewska har en absurd drøm om berømmelse, om hun står for en spesiell vri på kvinnefrigjøring eller om hun bare er sykt kåt vet vi ikke. Antageligvis en blanding. 21-åringen fra Warsawa har iallfall bestemt seg for å sette verdensrekord i sex ved å gjennomføre samleie med minst 100 000 menn.

I dag vet unge mennesker hva de vil og hvordan de skal gjennomføre planene sine. Hva jeg vil? Jeg vil ha dere, mine kjære menn. Derfor har jeg nå valgt å få til en ny rekord der jeg skal ligge med 100.000 forskjellige menn. Hvordan? Det tar vi som det kommer. Mitt sexmaraton begynte 24. mai i Warszawa i år og hver helg fremover vil jeg besøke en ny by i Polen hvor jeg er tilgjengelig i et hotellrom for den som er villig. I dette rommet kan vi være alene og komfortable slik at vi kan slappe av, skriver hun blant annet på sin Facebook-side.

- Jeg vil ha menn fra Polen, Europa, ja fra hele verden. Jeg elsker sex, menn og å ha det gøy, uttaler 21-åringen ifølge blant annet Huffington Post.

- I Polen er sex fortsatt tabu og de som ønsker å gjennomføre sin seksuelle fantasier blir sett på som psykisk syk eller som en hore, mener Ania Lisewska.

Det hjelper naturligvis ikke med et onenightstand i ny og ne for å sette en slik rekord. Ania har tatt frem kalkulatoren og regnet ut at det vil ta henne omtrent 3 år og ti måneder å gjennomføre de 100 000 samleiene. Forutsatt at hun bruker 20 minutter i snitt på hver mann.

- Jeg har hele livet mitt foran meg så jeg stresser ikke. Frem til nå har jeg hatt sex med 424 menn og på det meste har det vært 35 menn på åtte timer.

Foreløpig ligger hun langt etter sitt eget skjema, og har først og fremst hatt sex i helgene. Hvis hun ikke girer opp, vil det ta henne minst 20 år å komme i mål. Hun trenger også å komme i kontakt med langt flere menn enn hittil. Bare litt over 3000 har nemlig likt hennes Facebook-side. 

Liker du denne saken?