Fullversjon 

En av fem dater eksen til kompisen

Og fem andre fakta om sjekking og sex som du ikke visste.

Vi sjekker og dater mer enn noen gang, på byen, på nettet, på telefonen. Men hvem er det vi helst dater? Magasinet Time Out har spurt hele 11 000 menn og kvinner fra fra 24 byer verden over og fått noen svar som kanskje vil overraske deg.

Les også: Ti ting du ikke visste om sex

1. Det mest populære er å date eksdama til kompisen (eventuelt ekstypen til venninnen). Så mange som en av fem innrømmer at de har sett sitt snitt til å plukke henne opp når hun har blitt fri og frank.

2. Kanskje litt inspirert av Fifty Shades of Grey - det er ganske hot å date sjefen. En av ti innrømmer å ha gjort det (vi antar at det først og fremst dreier seg om damer).

3. Syv prosent har også datet læreren sin eller en annen som underviser dem i noe.

Les også: Sender damene på sugeskole

4. Og så er det utroskap da... om det ikke øker, så er det iallfall stabilt ut ifra hva vi vet fra før: Nesten 40 prosent svarer at de har datet noen som er i et forhold, mange av dem er gift.

5. Til alle som har hengt seg opp i "friendzone"-problemet: Nesten 20 prosent har faktisk datet sin beste venn.

6. Når daten først er vel oversått er så spørsmålet: Blir det noe på deg? Joda, noen får iallfall snøret i bånn, men som regel ikke på førte date. Halvparten forteller at første stevnemøte ble avsluttet med et kyss. Ifølge svarene fra de 11000 må man i snitt gå på date mellom tre og fire ganger før det blir sengekos.

Les også: Derfor er ikke ekte menn utro

Liker du denne saken?