Fullversjon 
MYE MORO MED PULT: Reportasjen om en kontorpult i førerhytta går sin seiersgang i sosiale medier. (Faksimile fra nettsidene til Norges Lastebileier-Forbund).

Her er årets luremus

Vi misunner ikke pulingen til den bøtlagte lastebilsjåføren.

Sex selger, også for lastebil-journalister. Nå går saken "5000 i bot for å ha pult" på nettsidene til Norges Lastebileier-Forbund sin seiersgang i sosiale medier.

Som alle andre så vi selvsagt for oss en burgerfeit trailersjåfør som banger løs på cowboydama si i full fart på E18 da vi først klikket oss inn på saken med den kinky overskriften.

Men så veldig hett har det likevel ikke gått for seg i trailerhytta. Derimot er det en kreativ journalist som har laget det som må være en av årets mest oppfinnsomme sex-overskrifter.

En skikkelig luremus er det iallfall, ettersom det absolutt ikke dreier seg om seksuelt samkvem, men om krangel mellom en lastebilsjåfør og Statens Vegvesen om en kontor-pult! Og ingen pult som er egnet til å ha samleie på, heller. Den måler nemlig bare 10 ganger 40 centimeter.

Virkelig tørrpuling, med andre ord. Lastebilsjåføren har nemlig montert en liten kontorpult foran i førerhuset på bilen sin. Vegbyråkratene mener den sperrer for utsikten, og derfor er ulovlig.

Da han ikke tok bort pulten som pålagt, ble han anmeldt av Statens Vegvesen. Etter en runde i retten må bileieren nå punge ut med 5000 kroner til statskassen.

- I Inntrøndelag tingrett har lastebilsjåføren forklart at hensikten med pulten var å holde det ryddig inne i førerhuset. Den forklaringen aksepterer ikke retten. De mener også at det er i skjerpende betydning at han har trosset gjentatte pålegg ved å sette inn igjen hylla. Retten mener også at den hindrer sikten fra førerplass, heter det i reportasjen.

De flest sakene på nettsidene til Norges Lastebileier-Forbund har ser ut til å få 5 - 10 liker-klikk via Facebook. Denne har i løpet av et par dager nådd 3000! 

Her kan du lese alt om årets tørreste lastebil-puling

Omag har kontaktet journalisten som skrev saken, og vil oppdatere teksten vår når vi får en kommentar fra ham.

Liker du denne saken?