Fullversjon 

Her er de vanligste sexskadene

Og kan du gjette hvilken sexposisjon som er aller farligst for oss gutta?

Ingenting er ufarlig hvis du er uheldig, heller ikke sex.

Det er nettsiden Bustle som har laget en liste over de ni vanligste sexskadene. Har du vært borti noen av dem?


1. Tampongen som forsvinner

Det er faktbåisk ikke uvanlig at kvinner glemmer at de har mensen når begjæret tar overhånd, og da kan det skje at tampongen blir presset langt opp i skjeden. Heldigvis skal det ikke være spesielt farlig sålenge hun får den ut relativt rakst. Klarer hun/dere det ikke selv, er det best å skynde seg til legevakten.

Les også: Gatebil-Madde - bil er for trangt for sex!


2. Forstrukket muskel

Hvis du kaster deg uti heftig sex uten å varme opp med forspill, er det lett å forstrekke en muskel. Så om du ikke akkurat tar deg en joggetur først, kan det iallfall være lurt å begynne litt langsomt.


3. Kondomer som forsvinner

Kanskje ikke helt unaturlig: Kondomer forsvinner inn i kvinnen oftere enn tamponger. Rådet skal være å vente et kvarters tid, til skjeden har roet seg etter sexen, og så forsøke å fiske den ut. Går det ikke så er det ingen annen utvei enn å oppsøke lege, pinlig eller ikke.


4. Brennmerker etter sex på tepper

Har du hatt sex på et gulvteppe noen gang? Da har du kanskje merket at det kan svi godt hvis du beveger kroppen for raskt, og ikke skjelden fører det til svimerker. Kaldt vann er et godt gammelt triks som lindrer.

Les også: Sender damene på sugeskole!


5. Penis som brekker

Jo det er faktisk sant, det kan oppstå et slags brudd på penis når den er i erigert tilstand. Penisfraktur kalles det, og da er det viktig å komme seg så raskt som mulig til legen. Ifølge The Telegraph er den aller farligste sexposisjonen for menn å la dama sitte og ri. Over halvparten av penisbruddene skjer i denne posisjonen. 26 prosent skjer under doggy style, mens resten når mannen er over henne.

6. Blødende sår i skjeden

Det er ikke uten grunn at dama vil ha forspill. Hvis hun ikke er våt nok når du trenger inn i henne, kan hun faktisk få blødende sår i skjeden. Vanligvis stopper det fort av seg selv, men fortsetter det å blø er det nok en gang nødvendig med et pinlig legebesøk.


7. Benbrudd

Brudd i fingre, tær og ribbben er ikke uvanlige følgeskader av lidenskapelig sex. Ifølge Bustle pumper adrenalinet i kroppen når du har sex, og det demper smerten. 


8. Skader etter fall på badet

Mange bruker bad og dusj til sex. Sklisikre badematter er selvsagt mest for bestemor, men kan altså også være kjekt hvis du liker å ta en kjapp en med dama under morgendusjen.


9. Ryggsmerter

Dette skal visstnok være den aller mest vanlige skaden som oppstår under sex. Her tror vi faktisk det beste rådet er å ha oftere sex, så blir nok ryggen mykere og tåler mer!

Liker du denne saken?