Fullversjon 

Her får hun kølla i ræva!

Rumpestunt gikk helt galt for Playboymodellen og golferen. Nå går hun til sak.

Playboy er ikke bare kjent for deilige damer. I USA har også den årlige golfturneringen ved Playboy Mansion blitt populær - selvsagt inkludert deilige damer.

Men en deilig dame som neppe blir å se på golfbanen med det første, er modellen Elizabeth Dickson. Hun saksøker nå både Playboy og en radiostasjon etter å ha fått slått rumpa gul og blå under et mislykket golfstunt.

Radioverten Kevin Klein var invitert til Playboy Golf-finalen som gjesteprogramleder for Playboy Morning Show. Elizabeth meldte seg frivillig til et humorinnslag, der radiomannen skulle plassere en golfball på den spretne rumpa hennes.

Men da Kevin dro til med et skikkelig svingslag, dro han begrepet "smack that ass" over i en ny dimensjon. Han traff likegodt Elizabeths rumpeball med kølla av full kraft. Dama saksøker nå både Playboy Enterprises og radiovert Kevin for totalt tre millioner kroner.

Teksten fortsetter under videoen:Ifølge kjendisnettsiden TMZ skal slaget ha vært så hardt at rumpa hennes aldri kan bli som før. Dickson hevder også at hun aldri ga tillatelse til at golfballen skulle bli slått på ordentlig måte.

Ifølge søksmålet har hun i ettertid slitt med både alvorlige smerter, bekymringer og angst. 

Vi skjønner det godt. Hva er vel livet til en Playboy-babe verdt når rumpa er slått flat?

Liker du denne saken?