Fullversjon 

- Grove sexfantasier er lov!

Omag.no sin nye sexblogger Melinda Muay (23) er ikke redd for å si hva hun tenker og drømmer.

Tusenvis klikket seg inn på Melinda sitt blogg.no-innlegg da hun skrev om pene jenter og sex. Dermed fikk den uskyldige oslojenta blod på tann, og takket ja da vi i Omag spurte om hun ville være vår sex-ekspert.

Les mer: Pene jenter er også kåte

- Sexekspert - hehe - jeg vil ikke si at jeg er noen ekspert på sex. Men jeg er veldig åpen, veldig glad i sex, og jeg liker å lære om sex. Da dere i Omag publiserte intervjuet med meg, fikk jeg veldig mange positive reaksjoner på at jeg sa ting som mange tenker. Dermed var det gjort. Jeg tror det er veldig mange gutter som gjerne vil vite hva vi jenter tenker om sex, uten at vi pakker det inn. Og det jeg skriver er det jeg mener, jeg skriver om meg selv.

Hvordan reagerer gutta på at du skriver så rett ut om sex i bloggen din på Omag?

- Det er veldig mange som skriver og sier at de syns det er bra at jeg tør å skrive ting rett ut. Det er til og med noen som har fortalt meg at blogginnleggene mine har hjulpet dem i forhold. Jeg tror ikke det jeg sier og mener er så ekstremt - jeg tror de aller fleste jenter har omtrent de samme tankene som meg.

Følg bloggen til Melinda her - ikke få sex-sjokk!

Ingen som klager?

- Det kleineste var nok noen kommentarer jeg fikk fra mamma, etterat hun hadde lest blogginnleggene mine. Men det gjør ikke noe, jeg syns det er utrolig morsomt å skrive om sex, ingenting stopper meg fra å fortsette med det.

Møter du Melinda i virkeligheten, må du ikke regne med at hun begynner å snakke grovt med deg?

- Nei, jeg er veldig ladylike blant venner og venninner og når jeg møter noen - ikke noe grisete i det hele tatt. Men jeg tar det ut på bloggen - og i senga!

Du har akkurat blitt singel?

- Jaaa - det er både trist og deilig. Jeg har aldri vært singel i noen lang periode før. 

Tar du imot frierbrev fra Omag sine lesere?

- Hahaha. Jeg liker bedre å sjekke enn å bli sjekket opp. Det er hyggelig med oppmerksomhet, men jeg liker ikke pågående gutter som prøver for hardt.

Hvordan kan norske gutter bli bedre på sex og sjekking?

- Forspill er viktig! For meg er det like viktig som selve sexen. Be meg på en date, spise en hyggelig middag og ha en fin samtale. Jeg liker gutter som jeg kan snakke med. Og når det kommer til senga... ikke glem oralsex!

Hva er din største sexdrøm?

- Jeg har alltid hatt lyst å ha orgie med masse damer og en gutt der jeg er en dronning og befaler alle til nytelse, det er vel ikke for grovt å drømme om det?

Hehe neida, ingen drømmer er for grove for oss!

Har du et sex-tema du vil at Melinda skal ta opp, eller spørsmål om sex du vil ha svar på? Send gjerne spørsmål på epost til post@omag.no

Du kan også gi kommentarer til Melinda i bloggen hennes. Kommentarene må godkjennes før publisering.

Liker du denne saken?