Fullversjon 

I dag er det ta på puppen-dagen

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, jo det er PUPPEDAGEN!

Vi tipper at selv mange av de aller mest puppeelskende menn ikke har fått med seg at det i dag faktisk er den den internasjonale «ta på pupper-dagen». Den danske radioverten Jesper Klindt Schwaner fant i 2011 ut at han ville avsette den siste dagen i juli til å tafse på kjente og fremmede menneskers bryster, og fikk mye oppmerksomhet.

Les også: Sylvia har Norges største pupper!

Målet er rett og slett å feire den fantastiske kvinnelige kroppsdelen ved at flest mulig skal ta på puppene til hverandre. Men siden 2011 virker det som om markeringen har gått litt i glemmeboken. Bare noen få hundre har meldt seg på arrangementet på Facebook i år. 

- Hvis du ser noen menn som ser litt forslått ut i morgen, så er kanskje dette forklaringen, lyder en av kommentarene på Facebook-siden.

Se også: Her er Paradise-Iselins megapupper!


Men følger du reglene til Jesper, så skal det altså gå bra. Det er nemlig bare lov å ta på puppene til de som er inneforstått med befølingen.

Som kjent finnes det to typer menn, puppemenn og rumpemenn. Kanskje det er på tide også å stifte "smack that ass-dagen" for de som ikke kan tenke seg noe bedre i verden enn en deilig bakdel som vrikker seg gjennom verden!

Test deg selv: Er du puppemann eller rumpemann?

Liker du denne saken?