Fullversjon 
VÅGALE JENTER: 12 prosent av alle norske kvinner har prøvd sex med noen av samme kjønn.

Jeg har hatt sex med flere venninner

Stadig flere av oss prøver ut våre biseksuelle sider.
- Første gang skjedde det impulsivt på fest, forteller Kathrine (21) fra Sarpsborg til OnlineMagasinet. Hun er gift, men har hatt sex med venninner flere ganger.

Eksperimentering med biseksualitet blir mer og mer vanlig. Ikke minst unge jenter er friere i senga enn noen gang.

12 prosent av alle kvinner og ti prosent av alle menn har nå prøvd en eller annen form for sex med det samme kjønn. 13 prosent av oss har prøvd gruppesex.

21 år gamle Kathrine er gift, og ser uskyldig ut når hun står bak kassa på et kjøpesenter i Sarpsborg. Men hun er blant de mange som har prøvd både pikesex og gruppesex.

- Første gang jeg hadde sex med en jente, var en gang jeg satt og festet sammen med min beste venninne i Oslo for omtrent tre år siden.

Jeg hadde tenkt tanken lenge, men vi hadde aldri snakket om det. Plutselig bare begynte vi å kysse hverandre - uten at det hadde skjedd noe på forhånd. Det var veldig rart, men samtidig veldig spennende, forteller Kathrine til OnlineMagasinet.

- To ganger skjedde det, men så la jeg den delen av meg død fordi jeg traff ham som jeg ganske fort giftet meg med.

Men for snart ett år siden snakket jeg med mannen min om fantasiene mine, og han syntes ikke det var noen trussel at jeg tente på jenter.

Noen måneder senere lot jeg meg derfor friste igjen, og hadde ganske røff sex med en annen venninne, forteller 21-åringen videre.

Eksperimenteringen sluttet ikke der. Også Kathrines ektemann har siden vært med, i en trekant med Kathrine og hennes venninne.

- Det var utrolig opphissende. Siden de begge var som sexpartnere for meg, så jeg ikke på henne som noen rival, sier Sarpsborg-jenta, som ikke legger skjul på at hun er opptatt av sex.

- Jeg føler meg absolutt ikke som noen uvanlig person, men jeg liker å leve ut fantasiene mine.

Hva slags jenter tenner du på?
- Jeg tenner på jenter som meg selv, feminine jenter, ikke lesber, de er ofte stygge. De må gjerne ha litt lengde på håret og være pene å se på. Gjerne blondiner, sier Kathrine og ler.

Føler du at det er akseptert i samfunnet at jenter tenner på andre jenter?
- I visse kretser, men ikke blant alle... spesielt ikke så lenge det hele dreier seg om bare sex, og ikke følelser.

For jeg kunne aldri tenkt meg å vært i et fast forhold med en jente. Når vi har fått utløp for erotikken, er vi som helt vanlige venninner igjen.

Er det mer akseptert at jenter tenner på jenter enn at gutter tenner på gutter?
- Definitivt...gutt og gutt er liksom så snålt, de skal være maskuline! Jeg syns faktisk gutter som har sex med hverandre er kvalmt, selv om jeg ikke burde føle det sånn!

Liker du denne saken?