Fullversjon 

Mest sexy veggis

Playboy-veteran Lillian Müller.

Pene damer og dyrevernorganisasjonen Peta hører sammen. Siste veggis-stunt ut er kåring av verdens mest sexy vegetarianer over 50, og i natt gikk vår alles kjære Lillian Müller (59) til topps.

- Tusen takk, alle mine gode venner som har stemt på meg i Petas Sexiest vegetarian over 50 contest. I dag, 6. desember, vant jeg finalerunden med 444 stemmer, forteller Playboy-yndlingen på sin Facebook-side.

Hele ni ganger har Lillian Müller posert på forsiden av Playboy, og bladet har planer om å publisere henne på nytt når hun fyller 60 neste år.

Hun kommer opprinnelig fra Fevik, men har bodd i Los Angeles siden hun var 23. I et års tid på 1970-tallet var sørlandsjenta førstekjæresten til Playboy-kongen Hugh Hefner.

Men de ville festene på Playboy Mansion har Lillian alltid holdt seg unna. Hun har levd som veganer i 33 år og aldri rørt alkohol.

- Jeg har heller aldri tatt en røyk eller drukket en kopp kaffe i hele mitt liv. Jeg var vel den eneste i de kretsene som levde slik, har hun blant annet fortalt til VG Nett.

- Jeg drikker minst en liter råsaft og en liter vann daglig. Dessuten putter jeg ofte salaten min oppi blenderen så den blir til en rå og næringsrik suppe. Denne tilsetter jeg tang som gir meg ytterligere med masse mineraler og antioksidanter, uttaler hun videre til nettsiden 5omdagen.com.

Å være veganer innebærer også at hun ikke spiser egg, meieriprodukter, honning eller andre matvarer av animalsk opprinnelse.

- Jeg har aldri benyttet meg av ansiktsløfting, sliping av hud, botoxsprøyter eller fettsuging - mitt ungdommelige utseende tror jeg er et direkte resultat av den sunne, plantebaserte kosten jeg har levd på i over halve mitt liv, sier 59-åringen.

Liker du denne saken?