Fullversjon 

Millioner har sett denne kroppen

Perfekte muskler har gjort finnmarkjenta Lone Norås (18) til en Youtube-hit.

Er du blant dem som ikke syns Ylvis sin revevideo tar helt av for deg? Da kan det hende du blir i bedre humør av Youtube-hiten til fitnessjenta Lone Norås fra Lakselv i Finnmark.

I løpet av en ukes tid har nemlig 1,5 millioner sett videoen av den fantastiske kroppen hennes med minimale treningsantrekk i maksimal finnmarknatur. 

For noen dager siden publiserte vi nyheten om  Christina Strøm Fjære (23) fra Oslo som ble verdensmester i bikinifitness. Debatten gikk heftig på vår Facebookside. Noen mener at dette er way too much, mens andre elsker jentekropper med markerte muskler.

Enten du hater det eller elsker det er det iallfall ingen tvil om at mange syns en slik kropp er topp. Om tre uker skal Lone delta i en ny fitnesskonkurranse i Spania, og målet hennes er å få ned fettprosenten enda mer. Mon tro om det da blir noe igjen av den knapt 160 cm høye jenta? 

Her kan du se den populære videoen fra hennes liv med trening, trening og atter trening. Lones venninne Christina Gjertsen står bak Youtube-hiten. Du kan også følge med på hennes Facebookside her for flere bilder.

Liker du denne saken?