Fullversjon 

Nakenmodell med 42 plastikk-operasjoner

Sambadanser og nakenmodell Angela Bismarchi (36) vil slå verdensrekorden i antall plastiske operasjoner.

Når det verdensberømte karnevalet i Rio i Brasil går av stabelen i begynnelsen av februar, danser Angela Bismarchi naken i opptoget.

Den brasilianske skjønnheten er nemlig ikke redd for å vise frem kroppen, som hun har skjønnhetsopereret hele 42 ganger!

Blant annet har hun operert kinnene, leppene, magen og knærne. Hun har dessuten lagt inn silikon både i puppene og på innsiden av lårene.

Hennes siste påfunn var å operere inn nylontråder rundt øynene for å få et mer orientalsk utseende.

Dermed er det ikke lenge igjen til hun slår verdensrekorden i plastisk kirurgi. Rekorden innehas i dag av Cindy Jackson (52) fra USA som har lagt seg under kniven hele 47 ganger.

Angela Bismarchi har lang tradisjon for å vekke oppsikt med kroppen sin i sambaopptoget.

For to år siden spradet hun rundt kun iført kroppsmaling - av ansiktet til Brasils president. I fjor var hun nær ved å bli utvist fra opptoget fordi hun "mistet" den minimale g-strengtrusen sin.

All nakenheten tiltross - sambadanserne i Rio er nemlig pålagt å skjule det aller helligste, om ikke annet med litt glitter eller noen tynne tråder.

Foruten om å være lettkledd modell og sambadanser lever Angela av å gi skjønnhetsråd.

Ifølge Health And Survival Blog får den brasilianske skjønnheten mellom 500 og 700 brev hver dag (!) fra unge kvinner som lurer på hvordan de skal holde seg like pene som henne.

Det hører forøvrig med til historien at hun er gift med en plastisk kirurg.

Liker du denne saken?