Fullversjon 

Sextape kan gjøre Iggy styrtrik

Sexvideoen til Kim K. har spilt inn utrolige 320 millioner. Vil Iggy Azalea gjøre det samme?

Hollywood-kjendisene gråt og raste om hverandre for et par uker siden, da tidene største lekkasje av nakenbilder var et faktum. Det som trolig var en gruppe hackere hadde skaffet seg tilgang til private bilder fra over 100 telefoner og lagt dem ut på nettet.

Les mer: Tidenes kjendis-nakenlekkasje

Og i forrige uke fortsatte lekkasjedramaet. Da bekreftet pornoboss Steve Hirsch i Vivid Entertainment at han hadde sett en privat sextape med det australske stjerneskuddet Iggy Azalea (24) (til høyre). Et påstått skjermbilde fra videoen skal allerede ha lekket på nettet.

Iggy - som egentlig heter Amethyst Amelia Kelly - har selv benektet at det finnes noen sextape. Men både hennes advokater (som sikkert vil ha pengene) og eksen hennes (som enda mer sikkert vil ha pengene) har etterhvert innrømmet at videoen eksisterer.

Men hvor ille er egentlig en slik nakenskandale? Hvis vi spør Kim Kardashian - og hun svarer ærlig - vil hun kanskje si: slett ikke så ille.

Les mer: Årets heiteste kjendis-sex


For det første er det ikke sikkert Kim K ville vært kjent i det hele tatt om det ikke hadde vært for hennes sengelek på video med rapperen Ray J for syv år siden. For det andre: Hvor mange takker egentlig nei til svimlende 320 millioner kroner?

Så mye har nemlig sexvideoen til Ray J og Kim K omsatt for. Hittil. And counting: Bare de fire første månedene i år fikk Ray J en salgsprovisjon på nærmere 300 000 kroner. Kim K får minst like mye. OG det er altså syv år siden videoen så dagens lys.

Februar var topp-måneden så langt i år. Da overførte Vivid Entertainment ikke mindre enn 120 000 til Ray Js konto, melder kjendisnettsiden TMZ.

Det gjenstår bare å se hvor mye Iggy bokstavelig talt tåler å svelge for å få lignende summer inn på kontoen. Vivid Entertainment er nemlig overbevist om at en Azalea-video vil overgå Kim K i popularitet, og har allerede tilbudt henne mer enn seks millioner kroner for rettighetene.

Eksen til Iggy Azalea, Houson-rapper Hefe Wine, bekrefter nå overfor TMZ at en video med ham og hennes finnes, og hevder den ble stjålet fra pc-en hans for to måneder siden. Wine benekter å ha gitt den til noen, men innrømmer at han gjerne selger den hvis betalingen er god nok - og det er greit for Iggy.

Se mer av Iggy: Enda mer killer-ass

Liker du denne saken?