Fullversjon 
BIG, BIGGER: Verdens største silikonbarm tilhører Sheyla Hershey. Hun er opprinnelig fra Brasil, men nå bosatt i USA.

Slik behandler du en pupp!

Vet du ikke forskjell på pupper og brøddeig, risikerer du fort rødt kort!

Som med alt annet når det kommer til kvinner, gjelder det å gjøre ting med varsomhet og stil. Pupper er hverken brøddeig, viskelær eller tyggegummi.  Den største feilen mange av oss gjør er rett og slett at vi blir for ivrige. 

Les også: Kunsten å gi erotisk spanking

Pupper er som snøfnugg. Hver eneste er unik. Og berører du dem på riktig måte, kan du nærmest få dem til å smelte mellom hendene dine.

BRUK TUNGEN!

De fleste jenter liker at du bruker tunga på puppene og niplene, sirkelbevegelser med tungen er perfekt. Men biting er tabu for mange – gjør iallfall ikke det med en dame du ikke kjenner godt!

STORE PUPPER:

En studie gjennomført ved et universitet i Wien viser at store pupper er mindre følsomme enn små. Sannsynligvis skyldes det at når puppene er store, så blir nervene fra nippelen mer strukket ut. Et godt råd fra puppeeksperter er å stimulere store bryster på sidene, rett under armhulene, med tungen eller fingertuppene. Du kan også forsøke veldig forsiktig biting.

SMÅ PUPPER:

De er veldig følsomme, og fordi de er små tåler de mer bevegelse. Bruk gjerne håndflatene og beveg dem forsiktig når dere har sex.

DRÅPEFORMEDE PUPPER:

Denne typen bryster er gjerne de minst følsomme. Både fordi nervene til nippelen er strukket, og fordi vekten og formen gjør at de blir litt presset sammen. Når du skal stimulere puppene til en dame som har denne formen, er det best at hun ligger på ryggen. Da ligger brystene mer fritt og blir mer følsomme.

SILIKONPUPPER:

Hvis brystforstørrelsen er gjort på riktig måte, og det ikke har oppstått komplikasjoner, vil silikoninnlegg vanligvis ikke påvirke følsomheten. Konsentrer deg om fronten på puppene. Gjør sirkelformede bevegelser med tungen for å stimulere nippelen og området rundt.

STIRRING:

JA, damene liker at du stirrer på puppene. Men som med alt annet, det gjelder å gjøre det med stil. Hvis hun oppdager at du stirrer (og det gjør hun som regel), så må du respondere med et flørtende og humoristisk blikk og smil. Jo bedre selvtillit du har, jo mer tåler dama av oppmerksomhet!

LITT MER PUPPEFACTS:

-       Britiske damer har de største puppene i Europa. Italienske har de minste.

-       Jo eldre dama er, jo mer fett består puppene av. Det er derfor de begynner å henge. Unge jenter har mye collagen, som er en type vev som gjør dem faste.

-       Brystene kan bli opptil 25 prosent større når de blir stimulert seksuelt.

-       Kvinners venstre pupp er som regel større enn den høyre.

-       Damer liker at du stirrer på puppene.

-       Gjennomsnittspuppen veier 500 gram.

-       Å være litt for opphengt i kvinnelige bryster defineres som en fetisjisme og en psykisk lidelse – iallfall av psykiaterforeningen i USA. Hvordan det er i Norge aner vi ikke, men antageligvis er det ganske mange av Omag sine lesere som bør gå til behandling straks.

Liker du denne saken?