Fullversjon 

Valpefett, politisjokk og gåsehud

Vi har snakket med Carina Dahl - tidligere nydelig gatebilbabe - nå nydelig popstjerne.

Carina Dahl (28) brukte en hektisk vårhelg med gåsehud og politi på døra i Danmark for å spille inn sin nyeste musikkvideo It Gets Better. Og for oss i Omag som har elsket Carina helt siden hun var Årets Gatebilbabe, var det selvsagt på tide med et skikkelig popstjerneintervju.

MUSIKKVIDEO OG BACKSTAGEVIDEO SER DU NEDERST I SAKEN!

Du sier i et annet intervju at du prøver ikke å være sexy i den videoen. men det går jo ikke!

- Hehe, som jeg bruker å si: Man kan jo ikke noe for hvordan man ser ut, kan man vel? Haha!

Vi i Omag har jo elsket deg helt siden vi møtte deg på en gjørmete gressbakke på Gatebil for mange år siden. Men du truer oss jo omtrent med bank hvis vi lenker til de gamle bildene. Er du flau for det, liksom?

- Hehe, er ikke flau i det hele tatt. Det var ett steg på min vei, som jeg er kjempe glad for å ha fått oppleve. Men er jo et par kilo valpefett siden, og må si jeg har forandret meg til det bedre etter den gangen! haha, for å si det rett ut...
 

Jenter er jo alltid så slemme med herandre. allerede med Gatebil fikk jeg epost fra folk som mente du hadde jukset deg til tittelen. Har du fortsatt mange haters?

- Jasså? Den storyen har ikke jeg hørt. Om det var mulig er jeg nysgjerrig på hvordan man kune ha jukset? For jeg jobbet rævva av meg for å sanke inn stemmer fra venner, bekjente og ukjente hvertfall! Dessuten så er jeg en sånn som ikke kan gjøre noe halvveis, og kan man nyte en seier om man ikke har vunnet på ordentlig vis?
 

Rihanna poserte med rumpa bar på en veranda i Hollywood Hills nylig - og hun er en av verdens største artister. Hvorfor får norske artister så ekstremt mye kjeft bare de omtrent tar av seg jakka?

Sjekk den nakne rumpa til Rihanna her

- Ja, det er helt utrolig faktisk. Jeg synes det er trist... Men nå er jeg jo født i dette landet, og prøver å gjøre det beste ut av det...  Men vi burde lære litt av resten av verden, og ikke være så konservative. Det er jo så kjedlig. 

Men tilbake til videoen - det er bra sommerstemning i It Gets Better - fortell litt!

- Ja det er en gla'poplåt som handler om at når man havner litt i kjelleren, så kan det bare bli bedre. Jeg prøvde å gjenskape det budskapet i videoen.

Har du vært i kjelleren i det siste selv?

- Vi alle har vel gått igennom tøffe perioder, og har vært tvunget til å ta tøffe valg som ikke alltid er like gøy. Men det kan bare bli bedre, så det er bare å ta den støyten og komme seg videre. Akkurat inspirasjonen til denne låten er jo det å måtte ta ett valg å bryte opp ett forhold. Det er aldri gøy uansett, men jeg kan LOVE at det bare blir bedre. Det er ikke vits i å klamre seg fast til noe som ikke funker.

Det var ikke akkurat sommervarme under innspillingen har vi hørt rykter om? Ble det mye gåsehud?

- Det var iskaldt, ca åtte grader. Så ble en hel del gåsehud ja! Men jobba vel fortere og mer effektivt da.

Dramatisk ble det også, politi som var veldig mistenksomme på en norsk blondine i fine biler?

- Jeg ble livredd da jeg sto å spilte inn en scene og skimtet to uniformerte politifolk utenfor. Så for meg at hele produksjonen skulle bli avlyst og alt. Men så var det bare at de hadde fått tips om noen dyre biler som hadde kjørt rundt uten skilt, og lurte på om de var stjålet. Men det ble fort oppklart så alt gikk bra.


Tolltull ble det også med bilene dere brukte i innspillingen?

- Jaa, det var festlig å bli dratt inn i tollen i en evighet når man var veldig klar for å komme hjem etter lange dager. Det var jo prøveskiltene de stussa på, og lurte på om de var tollet inn osv. Men kom oss greit utav den der og gitt! Ordner seg for snille jenter vet du.

Du har fått sponset en splitter ny BMW i3 - hva slags takknemmelighetsgjeld står du i til bilfirmaet etter den gaven...

- Haha, vi har ett fint samarbeid hvor jeg fronter Autolab, og de har fått masse promo utav forskjellige ting vi har gjort. Jeg er så avhengig av bil, så er veldig veldig heldig som har en så snill samarbeidspartner. Så nå må alle som vil unne seg en fresh bil til sommeren bare stikke innom Autolab i Drammen, så skal jeg sørge for at det blir ordnet. De ordner faktisk ALT av fete biler. 


Hehe det var dagens reklame. Vi i Omag gikk glipp av din releasfest med 150 gjester, hva var festens høydepunkt (utenom deg)?

- Det var en flott kveld, og stemningen var vel det som gjorde denne kvelden uforglemmelig. Jeg blir rørt over å se hvor mange mennesker jeg har rundt meg som støtter meg, og vi hadde en fantastisk kveld. Tror folk syes det var gøy å se behind the scenes filmen også, den ligger forøvrig på nett, og anbefales! Morsom!

Hva er din største drøm som artist?

- Å slå an internasjonalt. Det hadde også vært en fin følelse ettersom vi bor i dette landet hvor janteloven er meget framtredende.

Her er backstagevideoen! Og her er den ofisielle versjonen altså - It Gets Better

Liker du denne saken?