Fullversjon 

Disse er mest kinky i Europa

Gjett hvilket land hvor røff sex er mest populært.

Norske jenter har trykket Fifty Shades of Grey-bøkene til sitt bryst, og mange av våre Omag-babes har etterlyst både mer heftig sex og mer bestemte menn i intervjuene hos oss.

Kanskje er det på sin plass - norske menn ligger iallfall langt ned på lista når det kommer til hvem som er mest interessert i litt hardhendt sexlek.

Nettsiden Pornhub - som naturlig nok i all hovedsak har mannlige brukere - har laget en statistikk over hvem som er mest ivrige i søk etter s/m-relaterte ord.

Les også: Her er fetisjene vi tenner på

Ifølge denne statistikken er det østerrikere og tyskere som er mest ivrige etter smack that ass og lignende aktiviteter. Tett på følger våre naboer i sør - danskene.

Først nede på en tiendeplass finner vi Norge, mens svenskene er enda litt kjedeligere i sengen med en 12. plass.

- Så Europa har altså en sammenhengene BDSM-akse fra Østerrike i sør til Danmark i nord. Der er visst noe med de germanske stammene og trangen til the rough stuff, kommenterer danske Ekstrabladet i sin omtale av sexundersøkelsen.

Les også: Kunsten å gi erotisk spanking

Portugiserne er de minst s/m-interesserte av de 24 landene som er med i statistikken for Europa.

Rundt 40 millioner klikker seg inn på nettsidene til pornhub hver dag. Hvor mange som kommer fra Norge har vi ikke fått noen tall på, men at det er ingen tvil om at det er mange. 

Nylig publiserte Pornhub litt statistikk om sine norske brukere, der det blant annet fremkommer at vi som ett av verdens minste land faktisk ligger på 31. plass når det kommer til bruk av den populære pornosiden.

Statistikken viser hvor stor andel av de totale søkeordene som kan relateres til s/m:

Liker du denne saken?