Fullversjon 

Derfor ignorerer hun deg

Selvom hun egentlig vil ha deg.

Har du i evigheter prøvd å sjekke opp en dame men aldri kommet i mål, selvom det virker som hun liker deg?

Nettsiden Kimberlymcrose.com har spesialisert seg på å gi dameråd til menn, og har forklaringer og tips om det meste når det gjelder kompliserte damer. 

- Jenter er en helt spesiell type mennesker. Hvis du ignorerer henne, vil hun gjerne nærme seg deg for å finne ut hvor lenge du klarer å ignorere henne. Hvis du gir uttrykk for grenseløs beundering derimot, kan det gjøre at hun tror du oppfører deg sånn mot alle jenter du treffer. Dermed begynner hun å ignorere deg isteden, skriver sjekkeråd-siden.

Men det kan også være andre grunner til at hun overser deg.

- De aller fleste kvinner går helt og fullt inn i et forhold, når de først knytter se til noen. Så hvis hun først liker en type, vil hun gjerne være helt sikker på at han er der bare for henne, og ingen andre. Jenter er veldig sårbare når det kommer til kjærlighet, og det siste hun vil er å bli såret av en fyr som hun selv har valgt. Noen tør aldri å satse fullt og helt på et forhold igjen, hvis de første har blitt virkelig såret. Derfor vil hun iallfall være helt, helt sikker på at hun ikke blir sviktet på nytt hvis hun først går inn i et forhold, heter det videre.

En tredje årsak til at en kvinne ignorer deg, er at hun vil finne ut om tilktreningen mellom dere vil vare, eller om det bare er akkurart der og da. Utallige forhold ender i med praktisk hverdag uten sex og følelser. De fleste jenter vil egentlig ha en mann for resten av livet, når de først satser på en.

Jenter har et stort ego, og tror du at du har funnet love of your life, må du både tåle mye og være uendelig tålmodig.

Tilslutt: Det kan selvsagt også hende at hun rett og slett ikke liker deg.

Liker du denne saken?