Fullversjon 

Trailer-rekord for Furious 7

Tre dager og 140 millioner visninger gjør den til en av tidenes mest populære filmtrailere.

1. april 2015 er premieredatoen for den syvende Fast & Furious-filmen - Furious 7.

Det tragiske dødsfallet til hovedskuespiller Paul Walker har ironisk nok ført til rekordinteresse for filmen, som nesten var ferdig innspilt da Walker ble drept i en bilulykke i Los Angeles i november 2013.

I løpet av de første 72 timene har ikke mindre enn 140 millioner sett den første traileren for Furious 7 via Youtube og Facebook. 

- Det er veldig oppsiktsvekkende for en film som er oppfølger nummer syv i rekken, og der kvaliteten på de ulike oppfølgerne har vært ganske ujevn, kommenterer en filmekspert overfor Hollywood Reporter. 

Innspillingen av den syvende Fast & Furious-filmen ble stoppet i flere måneder etter dødsulykken. Istedenfor å ta livet av Walkers karakter Brian O’Connor, ble innspillingen fullført ved hjelp av brødrene hans, Caleb og Cody.

Traileren inneholder flere hint om dødsfallet, blant annet da Vin Diesel ber Paul Walker bli med på "one last ride". Ellers tyder det på like mye hinsides action og tildels usannsynlige bilscener som i forrige film - men de fleste av oss elsker det jo.

Liker du denne saken?