Fullversjon 

Idag er det biff- og blowjobdagen

Tror du dama husker guttas drømmedag lørdag 14. mars?

Hvis dama maste om likestilling på kvinnedagen 8. mars, er det i dag på tide å minne henne på at menn er tross alt menn. Lørdag 14. mars er det nemlig duket for den internasjonale biff- og blowjobdagen.

Tradisjonen ble kjent i Norge i 2011 da våre kule kollegaer hos side3.no skrev om fenomenet. Guttas trumfkort over Valentinsdagen ble introdusert og gjort populær i USA allerede i 2002 av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio.

Konseptet for dagen er altså enkelt: Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver. Det eneste som står på menyen er biff og blowjob.

Men er norske kvinner klare for å sørge for en skikkelig feiring? Side3s sexspaltist Ann Mari Olsen har iallfall noen enkle råd for å få orden på saken:

- Menn må kreve det, akkurat slik som dama krever kort, blomster og middag ute på Valentin-dagen. Sett det på kalenderen først som sist. Eventuelt handle inn det nødvendige på forhånd (kjøtt og øl) så har hun ingen unnskyldninger der heller - da er saken biff!

Tidligere i uken snakket vi med vår Omag-babe Lisa Marie Severinsen, som kom med de ti beste tipsene for den perfekte blowjoben!

Les hele saken her.

Liker du denne saken?