Fullversjon 

Få ølen iskald på 60 sekunder!

Damer skal være heite. Øl kalde. Her er løsningen på ett av problemene. Punktum.

Når det kommer til de helt basic tingene i livet, er det et par regler som gjelder: Damer skal være heite, og øl skal være kalde.

Med det følger også to basic problemer: Damer er fra en annen planet, og jo varmere det blir, jo oftere er kjøleskapene i butikken tomme for kalde øl.

At damer er fra en annen planet, har vi liten kontroll på. Men når vi snart kan sende folk til Mars, burde det være mulig å løse problemet med kjøling! Våre venner hos side3.no har de siste dagene tatt for seg denne problematikken, og vi tror de iallfall har kommet et stykke på vei med løsningen.

Når du må ta til takke med varmt øl i butikken, labber du gjerne slukøret hjemover og forsøker desperat å kjøle ned pilsen ved å stappe six-packen i fryseren. Dessverre er ikke sjokkavkjølings-metoden særlig effekt og man må dessuten vente lenge før ølen er passe kald og klar for å nytes. 

Hos nettsiden Buzzfeed har gutta hos side3.no oppdaget øl-videoen som gjør at du aldri mer trenger å helle lunkent øl ned i halsen. Ved hjelp av Buzzfeeds metode skal du nemlig kunne avkjøle varm øl i løpet av bare 60 sekunder - og så lenge holder vel de fleste av oss ut.

Trikset får du til ved hjelp av en termos, en drill, en bolt, en gummistrikk og isbiter. Resten fikser vitenskapen.

Her er det ultimate øl-trikset! Syns du det ble for komplisert, har leserne av side3.no kommet med flere tips i saken - se under videoen for resten av genistrekene for kjøling.

Husk, har du først fikset remediene, er det iallfall enkelt neste gang. Men her er altså flere kjøletips:

- Ta et svart håndkle, vri det opp i vann og tull det rundt flasken og sett det i solen. Vått avispapir har samme effekt. Fysikken gjør avkjølingsjobben for deg - tar varmen fra ølet.

- Vått tørkepapir rundt ølen skal også fremskynde kjøleprosessen i fryseren og gjøre ølen kald på to minutter.

- Spre ølen utover og spray den ned med et CO2 brannslukningsapparat. Moro på fest, garantert griseri.

- Hvis du tar en stor neve med salg i en bolle eller fat sammen med isbiter og vann, skal det også føre til rask nedkjøling. 

- Skaff deg en dame som sørger for at du alltid har kald øl i kjøleskapet, året rundt.

Les flere mannesaker hos side3.no

Og her er en liten videosnutt om det andre problemet - ikke løst...

Liker du denne saken?