Fullversjon 
GIR FINGER'N: Partybabe Tine Helene Valle viser finger'n til media etterat utestedet Club Mosquito ble hengt ut av P4. (Foto: clubmosquito.no/tinevalle.blogg.no)

Sexy nattklubb tilbake på nett

Club Mosquitos nettsider brøt sammen da P4 skrev at utestedet legger ut puppebilder av gjestene. Nå er hjemmesiden tilbake med nye partybabes.

Da P4 fortalte at utestedet Club Mosquito i Oslo legger ut puppebilder av gjestene sine på internett, gikk nettbrukerne mann av huse for å kikke. Det førte til at nattklubbens hjemmeside brøt sammen.

Nå er de tilbake, med nye bilder av sexy babes fra helgens heftige parties.

Blant helgens partybabes er våre populære Ukens Babes Jeanette Larsen og Tine Helene Valle, som på ett av bildene viser fingeren til kamera.

Se bildene her

- Det er til media som ikke har noe bedre å gjøre en å lage masse oppstyr for Mosquito, skriver Tine Valle på sin blogg.

Se Tine som Ukens Babe her

Personalansvarlig Mathias Nystrøm sier til Side2.no at utestedet ikke har planer om å fjerne bildene som ligger ute, og at sidene gikk ned på grunn av den høye trafikken medieoppmerksomheten skapte.

Nystrøm avviser at nattklubben gjør noe ulovlig

- Jeg mener at det ikke finnes noe på sidene som strider mot loven. Så lenge gjestene blir spurt. Folk står jo og poserer framfor kamera, fastslår han overfor Side2.

Liker du denne saken?