Fullversjon 

Slik blir nerden en supersjekker!

Føler du deg litt lost etter en lang vinter bak pc-skjermen? Her er ti enkle triks som gjør deg til en supersjekker i vårsola!

Føler du deg litt lost når du skal ut i vårsola og myse på damene? Virker det som om alle de andre gutta har mer draget enn deg? Fortvil ikke, det skal bare noen enkle triks til for å få mer sving på sakene.

Damer ser også på de ytre tingene (først) - så her gjelder det å ta noen små grep når det gjelder sin egen stil.

Nettsiden Fashion4nerds har laget en ti på topp-liste når det gjelder tips du kan følge. Vi garanterer at det hjelper!

10. Bruk alltid belte
Det er en grunn til at bukser har beltestropper - bruk dem. Velger du et svart eller brunt belte, kan det aldri bli feil. Men unngå altfor store og prangende beltespenner.

9. Hvite sokker er for tennisbanen
Skrikende hvite tennissokker (eller hvite sokker i det hele tatt) hører hjemme på tennisbanen eller i treningsstudio. Til og med vi (og vi er ikke særlig nøye på det) må innrømme at hvite sokker passer særlig godt til svarte dressko.

8. Sørg for at neglene er rene og klippet
Vær sikker - damene legger merke til neglene dine.

7. Ikke noe hår i ansiktet!
For å gjøre en lang historie kort: Kvitt deg med alle former for hår i ansiktet. Da er du iallfall på den sikre siden. Skjeggstubber, nesehår, altfor lange øyenbryn - få det bort. Skal du gjøre det avansert kan du både skaffe deg frisørsaks og hårtrimmer, men det funker med en barberhøvel og enkel, skarp saks fra Clas Olson. Jevnlig hårklipp er også lurt - medmindre du er en rockestjerne.

6. Ikke trange jeans
Du er som før nevnt trolig ingen rockestjerne, så trange jeans må du også holde deg langt unna. Det aller verste er bukser som i tillegg er for korte, og på toppen av det hele går langt opp i rumpa.

5. Kast slitte og hullete klær
Det hjelper ikke hvor lite hullet er - bli kvitt utslitte klær med en gang. Det gjelder også sokker og sko. Eneste unntak er jeans, her er hull tillatt.

4. Joggesko er for joggeturer
En enkel tommelfingerregel: Hvis du ikke skal jogge - dropp joggeskoene. Punktum. Enten de heter Nike, Reebok eller Adidas. Ingen unntak.

3. Ikke bruk klær med firmamerke
Gratis t-skjorter fra jobben er greie for mørke vinterkvelder foran pc-en, men ikke når du skal myse på damene på uterestauranten.

2. Ikke stapp skjorta ned i buksa
Med mindre det dreier seg om en svært formell anledning, må du aldri stappe skjorta ned i buksa. Du syns kanskje det virker mer ordentlig, men damene er garantert ikke enig.

1. Aldri sokker og sandaler
Vi lover deg: Det er få ting damer syns er mer turn-off enn sandaler og tennissokker, eller sokker i det hele tatt. Her er det bare enten å droppe sokkene - eller sandalene.

Liker du denne saken?