Fullversjon 

Sommeraction: The Expendables 3

Actionlegendene får i tredje omgang følge av Harrison Ford, Wesley Snipes, Mel Gibson og Antonio Banderas. Bring it on!

Produsent og manusforfatter Sylvester Stallone  har byttet ut Bruce Willis og erstattet ham med Harrison Ford. I tillegg vrimler det av gamle actionhelter i den tredje Expendables-filmen, som har premiere midt i august: Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Kellan Lutz, Dolph Lundgren, Jason Statham, kampsport-babe/UFC-champ Ronda Rousey, Antonio Banderas, Randy Couture, Victor Ortiz, Terry Crews, Jet Li, Wesley Snipes, Glen Powell og ikke minst Kelsey Grammer. 

Den første traileren for filmen ble sluppet denne uken. Storyen er kort oppsummert: Barney, Christmas og resten av teamet møter Conrad Stonebanks, som for mange år siden grunnla The Expendables sammen med Barney. Etter det ble Stonebanks en hensynsløs våpenhandler som Barney så seg tvungen til å ta livet av. Det gikk ikke etter Barneys plan.

Stonebanks som den gangen lurte døden gjør nå alt for å ta knekken på The Expendables. Barney bestemmer seg for å bekjempe gammelt blod med nytt, og verver en ny type Expendables som er yngre, raskere - og eksperter på en ny teknikk.

Dette siste oppdraget blir en hard kamp mellom klassisk old-school og moderne teknologi. Det skal vise seg å bli Expendables mest personlige fight så langt.

Neppe noen Oscarvinner, men garantert sommerens heftigste action. Fancy trailer, iallfall!

Liker du denne saken?