Fullversjon 

Sommerens eldste agurknyhet

Gammel nyhet om C-string er sommerens hit på nettet.

Sommerens gladnyhet til alle som liker damer med minimal bekledning sprer seg som ild i tørt sommergress om dagen - nemlig at C-string er den nye hiten når det kommer til dametruser.

C-string er konstruert nærmest som en hårbøyle som du presser på plass - og etter planen skal holde seg der. Bak er den synlig som en tynn tråd, mens en trekant dekker det aller mest intime foran. Ellers er det ingenting.

Storavisen Mirror i England er blant dem som presenterer nyheten på sine nettsider denne uken. 

- Glem G-string, det nyeste å bli sett i er C-string, fastslår avisen.

Les også: Lanserer lefse-bikini


Men så er det altså slett ikke noen nyhet, bare et godt eksempel på sløve feriejournalister som i agurktiden mer enn noen gang er på jakt etter gode historier med sex som tema.

Produktet ble presentert på nettet for første gang i 2008 - altså for seks år siden. Den britiske avisen Mail har en morsom omtale av plagget i 2009, da det faktisk var en nyhet. Siden er det blitt presentert som nytt med jevne mellomrom hvert eneste år. 

Les også: Her er vårens mikro-bikinier


Uansett er det selvsagt en morsom sak for alle som ikke har lest nettaviser på seks år, eller som av en annen grunn ikke har fått det med seg. Du kan få kjøpt C-string i nettbutikker over hele verden, og den minimale trusetingen koster rundt 100 kroner.

Men bør du kjøpe den - eventuelt gi den til dama? Neppe. 

- Dette er bortkastede penger. Det er umulig å få den til å sitte på plass mer enn i to minutter, fastslår en irritert kunde i en kommentar på en nettbutikk.

Men gode markedsførere har iallfall folkene bak produktet. Nå har de fått oss til å skrive også.

Her er en av de nyeste videopresentasjonene av sommerens eldste agurknyhet:

Liker du denne saken?