Fullversjon 

Vet du hva dette er???

Seks mannlige Birken-deltagere drakk det iallfall som sportsdrikk.

Er denne historien guttas svar på blondinene i blondinevitsene - eller er det rett og slett en bekreftelse på at menn er menn? 

Seks mannlige deltagere i sykkelrittet Birken sliter iallfall med dårlig mage etter å ha drukket vaskemiddel som sportsdrikk. Deltagerne fikk utdelt en gratis prøveflaske med flytende Omo, og de seks trodde skulle gi dem ekstra styrke i sykkelsetet.

- Dette var seks norske menn. 80 prosent av deltagerne våre er gifte menn, og vi kan trekke den konklusjonen at gifte menn vet vel ikke hva OMO er, gliser daglig leder i Birken AS, Jo Gunnar Ellevold, til E24.

Les også: Myke menn - nei takk!

Heldigvis for de seks er det ikke veldig farlig å få i seg vaskemiddel. Kommunikasjonsrådgiver hos vaskemiddelprodusent Lilleborg, Anne Gjemdal, har vært i kontakt med Giftinformasjonen den spesielle sportsdrikk-varianten. 

- OMO Aktiv & Sport er et flytende tøyvaskemiddel, og det er ingen helsefare knyttet til å svelge det, forsikrer hun overfor E24.

Konklusjonen må rett og slett være som følger: Klesvask er fortsatt kvinners domene. Og menn leser ikke bruksanvisninger, uansett.

Les mer om dette: Ekte menn vasker ikke klær


Liker du denne saken?