Fullversjon 
Skjermbilde fra Youtube - foto Christina Gjertsen.

Vi elsker og hater denne dama

Fitnessutøver Lone Norås får kommentarfeltene til å koke med sine sexy treningsvideoer.

Lone Norås (20) fra Lakselv i Finnmark er en av verdens beste utøvere i sporten som vi hater og elsker: bikinifitness. I oktober i fjor ble hun verdensmester i junior bikini fitness i Mexico, og hun har også en rekke andre topplasseringer i ulike mesterskap verden rundt.

Her hjemme har hun også gjort suksess - ikke minst med sine spenstige og supersexy treningsvideoer på Youtube. Den første hun la ut som 18-åringer ble sett av ikke mindre enn tre millioner. Denne uken la hun ut en ny vri på hud, muskler og minimale treningsklær, laget sammen med fitnesskollega Solveig Wilhelms.

Se også: Hatet gym - vant fitness-NM

I løpet av to dager har over 50 000 klikket seg inn på videoen. Samtidig mangler det ikke på sterke meninger om jenta med mye muskler og lite klær. Haters strømmer til i kommentarfeltene på Facebook, og Lone får passet sitt påskrevet.

- Du glemte treningstøyet denne gangen også. Greit med bikini på scena, men truse på gymmet, kommenterer noen på Norwegian Athletic Forum.

Ble IKKE videre inspirert av denne. Synes grensene trekkes altfor langt her.., kommenterer en annen.

Jeg skjønner ikke hvorfor jenter med så fin kropp må lage videoer med så lite klær, eller rett og slett undertøy! dere gir feil bilde av hva fitness er.. Dette skuffer meg! lyder det fra en tredje.

Et par stykker syns også det blir litt vel mye muskler, men det store flertallet er tross alt fulle av lovord: "Lone er en fantastisk inspirasjonskilde", "Flott og inspirerende video", "En råtass av en video". 

Lone lever med et beinhardt trening- og kostholdsprogram. Da Omag møtte henne under NM i fitness i 2013 ga hun følgende enkle forklaring på hvordan hun har klart å nå så langt:

- Jeg syns bare det er utrolig gøy å trene, og utrolig gøy å stå på scenen.

Her er Lone og Solveigs ferske treningsvideo - produsert av Christina Gjertsen:

Liker du denne saken?