Fullversjon 

Ass up for vårens MC-messe

Åpnet på Lillestrøm fredag - vår Omag-babe Josefine Berg fikk max oppmerksomhet. SE BILDENE!

MC-messer er for menn - ikke engang med kikkert eller forstørrelsesglass kunne vi spotte en eneste MC-babe da årets messe for tohjulinger åpnet på Lillestrøm fredag. Selvsagt med ett unntak, vi i Omag hadde selvsagt med oss en vaskeekte eksosrype for å sette en liten spiss på bildene.

- Det er jo ingen damer her jo, kan jeg låne Omag sin, spør den utsendte fra Autofil og Dagbladet, og flere andre fotografer hiver seg på.

- Dette er jo bare utrolig gøy, så mye oppmerksomhet har nesten aldri fått, sier vår lattermilde Omag-babe Josefine Berg, som nærmest har vokst opp med en motorsykkel.

- Jeg satt bakpå med faren min fra jeg var bitteliten. Helt til han havnet i en ulykke og fikk forbud mot moren min å kjøre mer. Han ble ikke skadet, men jeg var helt fra meg fordi jeg ikke kunne sitte på noe mer, forteller Josefine.

Se enda litt frekkere bilder av Josefine Berg her

Se enda litt frekkere bilder av Josefine Berg her

Se enda litt frekkere bilder av Josefine Berg her


Hun får lange øyne og drømmer om den store Lottogevinsten da hun får øye på en grønn bling-bling Kawasaki Ninja til 350 000 +++ på en snurrende stand.

- Den der er jo bare min! Men... så kommer forsikring, og lappen og... men det er jo lov å drømme, sukker hun med blanke øyne.

Og det er et faktum: De aller fleste av de 20 000 som er ventet til messen i løpet av helgen er drømmere. Motorsykkelsalget i Norge har holdt seg stabilt i mange år, uavhengig av konjunkturene. Erna Solberg-regjeringen har riktignok satt MC-avgiftene kraftig ned. Enkelte sykler blir hele 50 000 kroner billigere. Bransjen tror likevel ikke salget vil eksplodere, iallfall ikke på kort sikt. 

– Nei, blant annet er det begrensninger i antall førerkort, men litt økning blir det nok på sikt, uttalte Arve Lønnum i Motorsykkelimportørenes Forening tidligere i år.

Avgiftsreduksjonen vil også slå ut for ATV-er, og Jan Petter Slettemo fra Porwer Sport AS er blant dem som håper at 20 - 30 000 i redusert pris vil øke interessen for de spesielle trehjulingene Can Am Spyder som han selger.

- Det er jo en betydelig reduksjon, og vi har merket en stor økning i interessen. Bare i dag har jeg solgt to Spydere her på messen, sier Settemo til Omag.no.

Fordelen med de spesielle trehjulingene er også at såsnat du er over 21 kan du kjøre dem på førerkort klasse B - altså den vanlige billappen.

- Dette er jo fortsatt et ganske nytt produkt i Norge, men vi merker at folk virkelig har fått øynene opp for dem nå, og utrolig mange vil prøvesitte dem her i helgen.

- Hvem er det som kjøper trehulingene?

- Det er alle slags folk, men i dag var det faktisk to damer som kjøpte!

MC-messen på Lillestrøm blir i år arrangert for 12. gang og er tidenes største, med 20 prosent større utstillingsområde enn tidligere.

- Jeg syns det har blitt en veldig flott messe. Håpet er at vi kan passere 20 000 besøkende for første gang, sier messesjef Tommy Larssen (over til høyre) mens han tar en røyk utenfor messehallen sammen med Omag og vår blonde babe.

- Jeg glemmer jo aldri dere, for et par år siden var dere vel litt for sexy for messen, sier han lattermild.

Og det stemmer - på bilmessen i 2013 måtte Omag-baben vår kle på seg etter klager fra publikum.

Se skandalebildene fra Oslo Motor Show her.

Se skandalebildene fra Oslo Motor Show her.

Se skandalebildene fra Oslo Motor Show her.


MC-messen arrangeres av Motorsykkelimportørenes Forening i samarbeid med Norges Varemesse og varer frem til søndag 8. mars.

I tillegg til et hav av utstilte tohjulinger er det lørdag og søndag også show med Norges FMX-ener André Villa og tre av hans internasjonale kolleger fra X Games. De kjører et spektakulært innendørs FMX-show med hopp opptil 12 meters høyde.  Les mer om messen her.

Josefines støvletter kommer fra Lillefrekke.no

Liker du denne saken?