Fullversjon 

Eksklusiv bilvask: 925 000, takk!

Neida, det er ikke våre Omag-babes som tatt helt av.

For de fleste av oss er biler som Bugatti Veyron, Veneno og Aston Martin One-77 en fjern, fjern drøm. 

Og minst like fjernt viser det seg å være å få disse bilene vasket! For her nytter det selvsagt ikke med en Perfect Shine i maskinen til Shell. Til og med våre heite Omag vaskebabes vil trolig bli vraket når disse bilene skal gjøres klare for sommercruising.

Smarte Paul Wilkins fra Skottland har klart å skape seg et marked blant verdens mest eksklusive bileiere med sin Ultimate Shine Car Wash - blant annet med en poleringsvoks - Carnuba wax - basert på blader fra regnskogtrær i Brasil.

Summen for en totalbehandling av luksosdoningen: 925 000 kroner! Størstedelen av utgiftene går til den eksklusive voksen, som koster ikke mindre enn 600 000 for en runde med svamp og poleringsmaskin.

Ifølge nettsiden bornrich.com mener Paul at den rådyre bilvasken er verdt hver krone. Og ikke mindre enn tre ganger i året bør en luksusbil få en slik omgang, mener han. 

Servicen til Paul er det ikke noe å si på. Han setter seg gjerne på første fly med luksusvoksen sin og shiner bilen din der du er, uansett hvor i verden du befinner deg. Men da selvsagt mot et tillegg i prisen.

Syns du disse vaskegutta er kjedelige, kan vi anbefale denne videoen med Omags vaskebabes - garantert lette å hvile øynene på!

Liker du denne saken?