Fullversjon 
HEIT DUO: 23 år gamle Magrete Isabell Løvbrekke (til venstre) fra Haugesund overtar som Årets Gatebilbabe etter Annette Soknes.

Magrete ble Årets Gatebilbabe

Haugesundjenta Magrete Isabell Løvbrekke (23) hadde verdens største glis om munnen da hun ble kåret til Årets Gatebilbabe 2011 på Gatebilfestivalen på Rudskogen natt til søndag.

Bli VIP og se de splitter nye og usensurerte bildene av gatebilbabe Magrete

Bli vip og se den usensurerte videoen fra gatebilstrippen 2011 her

Du startet hele gatebilbabekåringen med å bli buet ut av publikum!?!

- Ja, det kom forferdelig mye buing da jeg ble intervjuet på scenen og fortalte at min drømmebil ville være en miljøvennlig Think. Da trodde jeg iallfall ikke at jeg hadde noen sjanse.

Smilet ditt ble litt bredere etterhvert!
- Jeg ble veldig veldig veldig vedig glad da jeg vant. Det hadde jeg ikke trodd. Men du trenger ikke å skrive alle veldig-ene altså.

Selvsagt må vi det! Du startet jo som babe hos oss, så vi er veldig veldig veldig glade for at du nå har kapret både Vi Menn-tittelen og Gatebiltittelen i år. Hva er det gutta kikker på hos deg?
- Gutta på Gatebiltreff kikker på alle damer, uansett. Det er akkurat som de tenker "wow - er det en dame! Det har jeg aldri sett før!" Sånn føles det iallfall. Men det er jo morsomt med all oppmerksomheten, altså.

SE MAGRETE SOM UKENS BABE HER

Bortsett fra at du faktisk er noe så unikt som en dame - hva er dine beste sider?
- Jeg er en veldig sprudlende person med mye energi, og på Gatebil prøvde jeg å dra frem fargeklatten i meg med en fargerik kjole...

Haha, vi tror ikke gutta ser så mye på kjolen, men men. Du grudde deg på forhånd?
- Ja, jeg er ingen danser, og jeg føite at det første sceneshowet gikk skikkelig dårlig. Men andre gang gikk det heldigvis bedre, da fikk jeg publikum mer med meg.

Tilbake til biler. Der har du flere problemer enn Think-buing!
- Ja. Jeg vil jo gjerne ha en Think, men foreløpig har jeg hverken lappen eller bil av noe slag.

Din forgjenger Annette Soknes klarte å ta lappen i løpet av det året hun var Gatebilbabe. Hva med deg?
- Ja, jeg lover å ta lappen før neste sommers Gateilfestival på Rudskogen.

Apropos Annette Soknes. Hun er venninnen din og satt i juryen. Er det rart at du vant?
- Hehe, ja jeg vet jo at det var en del tisking og hvisking om det på forhånd, og hun var absolutt inhabil. Derfor fikk hun heller ikke lov å stemme på meg - det fikk alle de andre deltagerne beskjed om på forhånd. Og jeg tror ikke det hjalp meg noen ting, kanskje heller tvert imot.

SE ALLE BILDENE AV ANNETTE SOKNES SOM GATEBILBABE 2010 HER

Har du noen planer for året som Gatebilbabe?
- Jeg lover å komme på alle treffene. Til og med Gatebil on Ice... eller nei. Jeg lover ikke å komme dit. Det er jo veldig kaldt, og jeg ser ikke så fin ut i bobledress. I tillegg gleder jeg meg til å skrive en haug med autografer - håper bare ikke jeg får vondt i hånden.

Hehe, den var litt intern, men det får gå. Kan du noe om bil i det hele tatt?
- Ja, jeg kan mye. De har ofte fire hjul, noen ganger tak og noen ganger ikke. Motor og gear hører med.

Det høres ut som du er klar for banen på Rudskogen neste sommer!
- Helt klart, jeg kommer garantert med Thinken min!

Litt fakta tilslutt: Magrete Isabell Løvbrekke er 23 år gammel og kommer fra Haugesund. Hun ble tidligere i år kåret til Vi Menn-piken 2010.

På 2. plass i gatebilbabekåringen kom Lene Charlotte Westby (24) fra Brummundal, mens Cahtrine Søiland (22) fra Sola utenfor Stavanger ble nummer 3.

LES OGSÅ: Hvem blir Årets Gatebilbabe?

Liker du denne saken?