Fullversjon 

Ny "Børning"-trailer får skryt

Internasjonal bilside imponert over Norges svar på Fast and Furious.

13. august er det klart for premiere på Norges første virkelige bilfilm - Børning. Denne uken slapp filmselskapet en ny trailer, og blant dem som har latt seg imponere er den anerkjente bilbloggen Carthrottle.com.

- Når du ser denne videoen, får du følelsen av at du akkurat har sett en slags merkelig blanding av Fast and Furious og Need for Speed - oversatt til norsk. Det dreier seg om en trailer for Børning, en norsk action-komedia, og vi syns det ser ganske bra ut. Hva syns du, skriver bilsiden - og før følge av utallige positive kommentarer fra leserne.

Kort oppsummert dreier Børning seg om et ulovlig billøp som går fra motorentusiastenes samlingssted Tyrigrava kro i Oppegård til Nordkapp. Målet er å komme først frem, og det finnes ingen regler. 

Teksten fortsetter under videovinduet:Og selvsagt - ingen bilfilm uten bilbabes. Blant sjefsbabene i Børning er ingen ringere enn vår kjære Annette Soknes (21), tidenes mest populære gatebilbabe og den viktigste grunnen til at du noen gang bør besøke bartebyen Trondheim. (Solsiden er et bra tips om du skal spotte henne i sommer).

Les også: - Jeg er en skikkelig badass

- Hvor mye jeg tilslutt blir å se i filmen, kommer jo helt an på hvordan den blir klippet. Men jeg er iallfall en av dem som er sjåfør, og det kommer til å se ut som jeg er veeelding flink til å kjøre, forteller Annette.

- Er du ikke flink til å kjøre, mener du?

- Jo! I virkeligheten er jeg veldig flink. Men i filmen er det jo mye juks. Mesteparten av tiden sitter jeg i bilen oppå en trailer og later som jeg kjører, holder hardt i rattet, girer mye og sånn.

- Kommer du først til Nordkapp?

- Nei... jeg blir tatt av politiet og kommer aldri frem, avslører skjønnheten.

Her er den første Børning-traileren som ble sluppet tidligere i år:

Liker du denne saken?