Fullversjon 

Lukk øynene - wroooom!

Fem nordmenn har bestilt denne bilen. Er du ikke en av dem, kan du iallfall drømme. SE VIDEO!

Det var jævlig kjipt å våkne i dag. Strålende sol skinte igjennom vinduene, himmelen var knallblå, og jeg åpnet dørene på vid gap for å ta kaffen på trappen.

Akk o ve. Der var det ikke noe annet enn fem kjipesen grader og høstkuling, gitt. Døren går fort igjen, og det er bare å innse at det er seks måneder til vår.

Da er det bare en ting som nytter: Å drømme seg bort. En ultimat drøm kan for eksempel være (lukk øynene) italienske motorveier og drønnet fra verdens raskeste cabriolet, Ferrari 458 Spider. Midtstilt V8-er, 570 hester, 0-100 på 3,4 sekunder, toppfart på 320 km/t - med taket av! Her gjelder det å advare dama om at hårsveisen kan gå fyken!

Trykk på videolenken for å se den splitter nye og offisielle videoen av Ferrari 458 Spyder fra en kjøretur langs Amalfikysten i Italia.

Taket er i aluminium, og skal kunne heves og senkes på bare 14 sekunder. Ifølge Ferrari selv er det verdens første sportsbil med midtstilt motor som har elektrisk tak. Sportsbilprodusenten hevder også at det skal være mulig å prate vanlig med dama helt opp til 200 km/t.

Ferrari 458 kom på markedet i 2010, da den erstattet F430. Spider er navnet på cabriolet-versjonen, og den ble lansert på bilmessen i Frankfurt for noen uker siden.

Ifølge E24 blir prisen i Norge på rundt 3,2 millioner, og forhandler Autostrada Sport regner med at de første bilene av denne modellen vil rulle på norske veier til våren.

Vi gleder oss!

Liker du denne saken?