Fullversjon 

Shaket assen - ble Årets Gatebilbabe

Annette Soknes (18) fra Trondheim ristet på rumpa og gikk til topps som gatebilbabe. Nå skal hun ta lynkurs for å få lappen.

Se også bildene av Annette som Ukens Babe her!

Den deiligste biljenta i landet her heter Annette Soknes og kommer fra Trondheim, men har hverken bil eller lappen.

Våre faste lesere kjenner henne garantert igjen som Ukens Babe, med en råsexy bildeserie fra Ayia Napa.

Se også bildene av Annette som Ukens Babe her!

- Nå skal jeg ta to ukers intensivkurs for å få den så fort som mulig, lover 18-åringen overfor OnlineMagasinet etter å ha vunnet tittelen Årets Gatebilbabe på Rudskogen Motorsenter ved Rakkestad i Østfold natt til søndag.

Se video med Annettes sexy bilvask lengre ned på siden!

De 12 andre Gatebilbabe-kandidatene måtte bite i gresset for den smellvakre trønderjentas heftige rumpevrikk.

LES OGSÅ: Hvem blir Årets Gatebilbabe?

- Jeg hadde aldri drømt om å vinne. Like før konkurransen vurderte jeg å trekke meg fordi jeg følte at jeg ikke hadde noe å stille opp med, forteller Annette.

- Når jeg likevel vant tror jeg det var på grunn av sjarmen min, og fordi jeg er meg selv.

- Noen mener at brasilianske rumper blir som slappe fiskeboller i forhold til din bakdel?

- Hehe, jeg har alltid vært glad i å danse, og har ristet på rumpa siden jeg var liten. Til og med proffe strippere har kommet bort til meg og spurt hvordan jeg får det til.

- Ja hvordan får du det til?

- Det er medfødt, kanskje. Jeg har iallfall aldri gått noe kurs, men husker jeg som liten sto og så på TV for å lære, forteller Annette fornøyd.

Avtroppende Gatebilbabe Cecilie Felice Westgård (23) fra Trysil (til høyre) satt i juryen og er strålende fornøyd med vinneren.

- Jeg syns Annette virker som en veldig flott jente, og er veldig fornøyd med at hun vant, sier fjorårvinneren til OnlineMagasinet.

Hovedpremien til Årets Gatebilbabe var et ferdig montert bilstereoanlegg til 15 000 kroner. Men den monteringen kan ta litt tid.

- Nei, jeg har jo ikke hverken bil eller lappen enda. Men jeg har bestemt meg for å ta et to ukers intensivkurs for å få den så fort som mulig.

- Hva er drømmebilen?

- En hvit BMW! Men det blir nok med drømmen foreløpig.

- Har du noe greie på biler, egentlig?

- Hehe, jeg sa iallfall det da jeg meldte meg på. Riktignok kan jeg ikke så mye om det som er inni bilen, men jeg kan iallfall se forskjell på en Ford og en Volvo!

For tiden har 18-åringen sommerferie, men til høsten skal hun gå siste år på videregående skole.

- Planen min er å jobbe i barnehage - eller kanskje bli bartender!

Nummer to i kåringen ble Carina Skjønberg, mens drammensjenta Camilla Jensen kapret tredjeplassen.

Også flere av våre andre Ukens Babes var med i kampen om bilbabe-tittelen: Silje Skalstad fra Son, russebabe Athena Anwari fra Hamar og Lena Charlotte Westby fra Elverum, men ingen av disse nådde opp blant de beste.

- Jeg syns jeg ga alt på scenen og fikk god kontakt med publikum, men det var tydeligvis ikke en type som meg de ville ha som Årets Gatebilbabe, sier en skuffet Athena til OnlineMagasinet.

Lei seg var nok også Linn Levanger, som sjarmerte publikum med originale påfunn. Blant annet hadde hun med seg en levende pepperkakemann og sprutet champagne på publikum. Men noen seier ble det ikke.

Ukens Babe-modellen Silje Skalstad fikk heller ingen Gatebilbabe-tittel, men tok revansj og gikk til topps senere på kvelden i den frekke missekåringen Miss Glamour of Scandinavia.

OBS: Her kan du se en enda frekkere og USENSURERT video med den hotte trønderrumpa til Annette!

Se video med Annette og hennes babe-kollegaer med råsexy bilvask:

Liker du denne saken?