Fullversjon 

Drifterens ville Lillehammer-stunt

130 000 så den ville kjøreturen på tre dager - så ble videoen slettet fra Youtube.

I løpet av de tre første dagene så nærmere 130 000 denne vanvittige videoen med kjøreturen til drifteren Kenneth "FastKenny" Moen opp Lysgårdsbakken ved OL-anlegget på Lillehammer.

Men tirsdag ble rekordvideoen slettet fra Youtube på grunn av strid om opphavsrett til bakgrunnsmusikken.

"Videoen er ikke lenger tilgjengelig på grunn av et fremsatt opphavsrettskrav fra BUCKS MUSIC GROUP LTD", er den strenge meldingen som møter bilfrelste som nå ønsker å se på den opprinnelige videoen.

- Veldig leit.. det ble problemer med musikkrettighetene.. Jeg laster strax opp en ny fil med alle rettigheter på plass :) kjipt vi mister 130.000 hits! håper alle er med på å pushe på med filmen så vi får de tilbake, var Facebook-beskjeden fra Espen Wilhelmsen fra Black Box Media som står bak videoproduksjonen.

Nå er den rå drifting-videoen tilbake i ny versjon - med litt dårligere musikk og foreløpig 8500 visninger.

Kenneth Moen (32) fra Maura er regnet som en av Norges aller beste driftere. Drifting er en  bilsport som har sin opprinnelse fra Japan og kort kan forklares med kontrollert sladding. Norge fikk sin første driftingserie i 2007 - Powerdrift.

32-åringen er i disse dager i USA for å delta i det prestisjefylte løpet Formula D sammen med sin drifting-kollega Fredric Aasbø fra Ski. Ifølge Dagbladet.no deltok Moen tidligere i år i det beryktede rikmannsløpet Gumball 3000 i en Toyota Supra.

Her kan du se Kenneth Moen Hillclimb Drift Lillehammer - med vannvittig rå kjøring og ikke fullt så rå musikk:

Liker du denne saken?