Fullversjon 

Skal du se dette i helgen?

Neida, årets første Gatebiltreff på Vålerbanen har ikke druknet i flommen!

Fete biler og deilige damer er et sikkert vårtegn på Vålerbanen i Hedmark, og når det i tillegg er meldt knallsol hele helgen kan det vel hende at de deilige damene til og med kommer til å vise seg litt lettkledde.

Selvsagt dreier det seg om årets første Gatebilfestival, og noen tusen er allerede på plass på campen. Rundt 15 000 bil- og babes-eskere er ventet innenfor portene i løpet av helgen.

Blant de supre damene som skal være på vei (hvis de ikke er tatt av flommen) er blant annet Årets Gatebilbabe Lina Linutee Jakaviciute (til høyre), samt modelljentene til undertøynettsiden Lillefrekke.no.

Se flere bilder: Våte damer og feite biler

Apropos flom, det er altså ingen umulighet å komme seg til Vålerbanen, men enkelte veier i området er stengt. Derfor har Gatebil lagt ut flere råd på sin Facebookside:

- Kongsvinger - Vålerbanen er stengt pga flom. Rv 210 på vestsiden er fortsatt åpen men ventet stengt pga stigende vannmengde. Kjør E6!

- Fra Trondhjem er E6 stengt noen steder, men går fint å kjøre om Røros. Det ventes derimot at E6 vil åpne i løpet av ettermiddagen og kvelden. I tillegg ser værmeldingen på Yr.no nå veldig bra ut for hele helgen:! Så legg i vei, kjør pent og velkommen til Gatebil.

Vi i Omag.no kommer med fyldige rapporter fra Gatebilfestivalen i løpet av helgen, så her er det bare å følge med.

Liker du denne saken?