Fullversjon 

100 millioner har sett Aylar

Banker alle andre ned i støvlene på Youtube.

Husker du Basshunter-videoen "Now you're gone" med Aylar og hennes norske modellkollegaer Marielle Matiassen og og Silje Lian som fikk megaomtale i britisk presse for tre år siden?

Det er det åpenbart mange som fortsatt gjør, for musikkvideoen har nå passert utrolige 100 millioner visninger på Youtube!

- Dette er helt sinnsyyyyke tall :-)))))) kommenter Aylar Lie på bloggen sin aylar.blogg.no

Den engelske tabloidavisen The Sun var full av lovord da musikkvideoen ble lansert i november 2007.

- Akkurat i det vi trodde at hete musikkvideoer hadde forsvunnet med sommeren, kommer et brennhett klipp du kan varme deg på i vintermånedene", skrev The Sun den gangen, og varme har altså millioner på millioner av Youtube-brukere blitt.

Videoen viser blant annet de tre jentene som kler av seg mens de forbereder seg til å gå ut på byen.

- Til sammenligning med noen av landets største internasjonale artister så har Alexander Rybak og Aqua rundt 26 millioner, Madcon 12 og Aha 10 for deres mest sette videoer. Da skjønner du kanskje at jeg synes det er ekstra stas at "Now you're gone" har passert 100.000.000... og selvom vi var ferdig med musikkvideo-prosjektet i fjor sommer, har det nå dukket opp en ny henvendelse. Så nå skal jeg gå i tenkeboksen igjen, forteller smellvakre Aylar på bloggen sin.

Lene Alexandra fikk en periode også internasjonal omtale for puppelåten sin My Boobs Are Ok - men "bare" rundt fem millioner har sett denne videoen.

Låten "Now You're Gone" er forøvrig en engelsk remix av den svenske hiten "Boten Anna".


Liker du denne saken?