Fullversjon 

Annettes frekke musikkvideo-debut

Superbabe Annette Soknes stiller med pisk og strap-on i den nye musikkvideoen til Katastrofe (han med Nødlanding).

Fredrikstadrapperen Katastrofe - eller Petter Kristiansen som han egentlig heter - fikk en monsterhit med "Nødlanding" i 2011. Det vanket både en million Youtube-visninger og dobbel platina.

Ved hjelp av trønderbaben Annette Soknes håper han nå å gjenta suksessen. Katastrofe har nemlig tatt med seg den overheite 20-åringen til Spania og spilt inn oppfølgeren, Slå deg ned.

- Ja, hva sier folk når de får se deg med pisk og strap-on?

- Hehe. Først fikk folk litt sjokk da de så backstagebildene fra innspillingen. Men når de ser selve videoen, er det jo bare morsomt. Jeg har ikke fått noe annet enn positive tilbakemeldinger, sier Annette Soknes til Omag.no.

Musikkvideoen ble spilt inn i Marbella i Spania for noen uker siden, der plateselskapet hadde slått til og skaffet Katastrofe og teamet hans en enorm villa.

- Huset var så stort at en dag måtte vi virkelig lete lenge etter en fyr som hadde forsovet seg på et rom etter en kveld på byen. 

Annette var så heldig å få være alene med syv menn i en uke under jobbingen med videoen (eller hvem som nå var de heldige).

- Å reise med så mange gutter var virkelig en opplevelse. Alt dere sier og gjør når dere reiser sammen en gjeng - det er bare utrolig morsomt. I løpet av uken var jeg blant annet med dem på strippeklubb fem ganger! Det er en helt annen opplevelse å reise med gutter enn jenter, fastslår 20-åringen.

Annette Soknes har tidligere blant annet vunnet FHMs Forsidejakten og blitt kåret til Årets Gatebilbabe - i tillegg til at hun selvsagt startet sin karriere som Ukens Babe her hos oss i Omag.

Nå har hun altså debutert som musikkvideobabe, og en bedre har vi vel ikke sett siden Aylars storhetstid med Basshunter.

- Jeg håper jo det kan bety litt for karrieren min som modell å vise at jeg er allsidig, og ikke bare kan være på bilder.

Vi får altså se Annette både tequiladrikkende, rumpevrikkende og med pisk i hånden (tja vil vi bli pisket av hennne?). Her er det bare å se, klikke, like og dele og alt annet man kan gjøre for å hause opp Petter/Katastrofe og Annette i alle kanaler, folkens!

PS: Annette blir også å se i en ny musikkvideo med Katastrofe om ikke altfor lenge - og skal vi tro henne så er den minst like bra. Gled dere!

Liker du denne saken?