Fullversjon 

Har vist assen to milliarder ganger

Du klarer kanskje å gjette hvem den tilhører?

Selvsagt er det Barbados-baben Robyn Rihanna Fenty (23) - altså ganske enkelt Rihanna - som eier den deilige rumpa på treningsapparatet.

Sist uke fikk hun nok en gang omtale verden rundt for sine frekke, private bilder på nettet, denne gangen fra ferie på Hawaii. Vi fikk ikke lagt bildene ut så raskt på våre nettsider på grunn av en reise med photoshoots, men nå kan du iallfall se dem i vårt bildegalleri.

Men det er jo ikke bare damens frekke bikinibilder som er populære. Tidligere i år ble Rihanna kåret til tidenes mest nedlastede kvinnelige artisten, og i går søndag nådde hun en ny milepæl. Da var nemlig musikkvideoene hennes på nettet vist utrolige TO MILLIARDER ganger. 23-åringen er ikke akkurat kjent for å være sjenert i musikkvideoene sine, så det er ingen underdrivelse å si at hun nå har viftet med rumpa to milliarder ganger.

Det var stjernen selv som forkynte nyheten for sine fans på nettsamfunnet Twitter.

- Første jente noen gang som har nådd to millioner visninger på Vevo, skrev hun i går på Twitter, der 12 millioner fans følger livet hennes.

Vevo er en kanal på Youtube for musikkvideoer og underholdning som drives av Sony Music, Universal Music og Abu Dhabi Media Company.

Rihanna er aktiv på nettet, og gjør mer enn å publisere feriebildene sine. Hun svarer også på frekke kommentarer fra sine harry beundrere.

- Aya, Rihanna, hvordan smaker du, spør Twitter-brukeren med det oppfinnsomme navnet glitterDICK.

- glitterDICK, u asking the wrong person, svarer Barbados-baben.

Vi tipper glitterDICK trykker det svaret til sitt bryst!

Liker du denne saken?